Fotbal intern

Gazonul lui Gigi Becali, dat cadou fanilor Stelei de către Armată! „Suvenir de suflet!”

29.08.2018 | 12:14
Gazonul lui Gigi Becali, dat cadou fanilor Stelei de către Armată! „Suvenir de suflet!”
Gazonul lui Gigi Becali făcut cadou de Armată. Sute de caserole erau pregătite în Ghencea pentru a fi date cu titlu gratuit

Gazonul pus de Gigi Becali în Ghencea e făcut de Armată cadou fanilor Stelei! Misterul celebrelor caserole cu iarbă de pe fostul Templu al fotbalului românesc s-a elucidat foarte repede. Deși se vehiculase inclusiv varianta că acele caserole vor fi scoase la vânzare și Armata va face bani din „gazonul lui Gigi Becali”, acest lucru nu e real.

Toate acele caserole cu iarbă, însoțite de un certificat de garanție semnat de președintele Clubului Sportiv Cristian Petrea vor ajunge la cei mai fideli fani ai Stelei. Informația a fost confirmată pentru FANATIK.RO chiar de cel care a semnat toate acele certificate.

Gazonul lui Becali, cadoul Armatei pentru fanii Stelei. „Prioritate au cei cu abonamente”

E adevărat că am scos o parte din gazonul de pe stadionul Ghencea și l-am pus în recipiente de plastic. Ele vor fi distribuite celor care au participar la evenimentul în sine și către fanii Stelei, cu titlu gratuit. Va fi un suvenir de suflet pentru steliști. Cum există un număr limitat de astfel de recipiente cu gazon, prioritate vor avea suporterii care își achiziționează abonamente la meciurile echipei din acest sezon”, a spus comandantul Cristian Petrea pentru FANATIK.RO.

Iar declarația oficialului de la CSA se regăsește, formulată puțin altfel, pe certificatele de autenticitate care însoțesc fiecare recipient cu gazonul lui Gigi Becali de pe Ghencea. Da, Gigi Becali, pentru că el este cel care a montat ultimul covor de iarbă acolo pe vremea când echipa sa juca în Complex.

Gazonul lui Becali, dat cadou fanilor de către Armată. „Valoarea acestei bucăți este inestimabilă”

Așa arată certificatul de autenticitate care însoțește fiecare caserolă cu gazon
Gazonul lui Gigi Becali, făcut cadou de Armată fanilor Steli. Așa arată certificatul de autenticitate care însoțește fiecare caserolă cu gazon

Prin prezentul certificat se atestă autenticitatea și veridicitatea brazdei de gazon aparținând stadionului de fotbal din Complexul Sportiv GHENCEA – TEMPLUL FOTBALULUI ROMÂNESC. Clubul Sportiv Armatei STEAUA BUCUREȘTI garantează prin expertiza sa că valoarea acestei bucăți din terenul de fotbal este inestimabilă.

Prin puterea expertului în arta fotbalului, clubului îi revine obligația de a elibera acest certificat de autenticitate. Aceste certificat nu reprezintă un mijloc de plată și se acordă cu titlu gratuit, ca suvenir”. Semnat: Președintele CSA Steaua București, Cristian Petrea.

Gigi Becali: „Să aibă mare grijă și de instalația de udat și de încălzire”

Gigi Becali a văzut ce s-a întâmplat la acea ceremonie care a precedat demararea demolării stadionului. Patronul FCSB a văzut și sutele de caserole luate de cei prezenți, l-a văzut și pe Gabi Balint într-un studio TV cu o astfel de cutiuță și cu un scaun amintire din vechea arenă. Dând-o pe glumă, Becali a ținut să precizeze că sunt destule lucruri în Ghencea care încă îi aparțin.

“Am văzut niște cutiuțe cu gazon. Gabi Balint s-o țină cu mare atenție, e un gazon plătit de mine. Am văzut scaune. Eu am pus și scaune. Am o mare rugăminte: să aibă grijă cei de acolo de instalația de udat și de cea de încălzire! Îi rog foarte mult să n-o strice”, a spus Becali.

Ceea ce rămâne este că bucăți din gazonul pus de Becali pe Ghencea sunt făcute acum cadou de către Armată fanilor Stelei. Adică acelora care îl contestă de ani de zile pe Becali.

1974 este anul în care s-a dat în folosință arena din Ghencea. Aceasta va fi reconstruită din temelii pentru EURO 2020

6 ore va fi deschis stadionul sâmbătă 1 septembrie, între orele 10 și 16, pentru suporterii steliști de pretutindeni care vor să mai vadă o dată fostul Templu

60 de milioane de euro este costul noii arene a roș-albaștrilor

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri