Sport

Gazonul, mare problemă pentru Rădoi și Petrescu la CFR Cluj – U Craiova: ”Arată foarte rău” / ”Am înțeles că a avut o boală, trebuie schimbat”

Derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă pe o suprafață de joc care arată execrabil. Antrenorii se tem că va fi afectată calitatea partidei.
11.09.2022 | 21:58
Gazonul mare problema pentru Radoi si Petrescu la CFR Cluj  U Craiova Arata foarte rau  Am inteles ca a avut o boala trebuie schimbat
Derby-ul CFR Cluj - Universitatea Craiova se joacă pe un gazon rău. Antrenorii Dan Petrescu și Mirel Rădoi s-au plâns de calitatea acestuia. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci al zilei din etapa a 10-a din SuperLiga se joacă la Cluj-Napoca, între CFR și Universitatea Craiova pe un gazon care arată foarte rău, spre nemulțumirea antrenorilor Dan Petrescu și Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi: ”Vin și meciuri europene aici”

Tehnicianul oltenilor, Mirel Rădoi, este extrem de nemulțumit de starea suprafeței de joc a arenei ”Dr Constantin Rădulescu”, înaintea meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Gazonul arată foarte rău, surprinzător dacă ținem cont că e terenul campioanei României. Mai ales că vor fi și meciuri în cupele europene aici.

Dar până la urmă este pentru toată lumea același gazon, trebuie să ne adaptăm”, a răbufnit Mirel Rădoi, înaintea startului partidei de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Și antrenorul campioanei a comentat pe marginea acestui subiect. Dan Petrescu a confirmat calitatea îndoielnică a gazonului și anunță că acesta va fi schimbat, cel mai probabil după meciul cu Sivaspor, de joi.

”Da, arată foarte rău gazonul. Am înțeles că a avut și o boală ceva, nu știu exact. Este o problemă și sperăm să se rezolve după meciul cu Sivaspor. Trebuie schimbat”, a adăugat și Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Gazonul din Gruia ar fi trebuit schimbat în această vară

Problemele suprafeței de joc a arenei din Gruia nu sunt noi. Gazonul este afectat grav încă din 2020. Deși această problemă a fost semnalată constant, atât de jucătorii echipelor adverse, cât și de cei ai lui Dan Petrescu, administratorii nu l-au înlocuit.

Altfel, din cauza uzurii acesta arată foarte rău după fiecare ploaie mai serioasă. În primăvară, oficialii clubului feroviar anunțau că suprafața de joc va fi înlocuită în această vară, pentru a fi la un nivel adecvat în vederea meciurilor din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, reprezentanții campioanei României susțineau că noul gazon al stadionului va costa aproximativ 300.000 de euro și va fi montat de o firmă din Austria, aceiași care a mai montat și suprafața de joc pentru stadionul din Sibiu, la finalul lui 2019.

ADVERTISEMENT