GAZZETTA: “Mihajlovic visează să antreneze pe Inter! Vînează postul lui Mazzarri”

Răzvan Scarlat   
în Pariuri sportive
13/04/2014, 09:18
GAZZETTA: “Mihajlovic visează să antreneze pe Inter! Vînează postul lui Mazzarri” GALERIE FOTO

MARCA: Un vis, un coşmar

Jurnaliştii cotidianului spaniol analizează partidele disputate de Real Mardid şi FC Barcelona în acest weekend, în Primera Division. Dacă “albii” s-au impus cu 4-0 în faţa Almeriei, Messi & compania s-au făcut iarăşi de rîs, după ce au pierdut cu Granada. Atletico Madrid se poate distanţa la trei puncte faţă de locul secund dacă va cîştiga, în deplasare, cu Getafe.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Mihajlovic vînează postul lui Mazzarri

Inter are un sezon dezastruos în Serie A şi este în pericol să rateze cupele europene sezonul viitor. O victorie cu Sampdoria este obligatorie pentru trupa lui Walter Mazzarri, însă deplasarea de la Sampdoria se anunţă una extrem de dificilă. Pe banca gazdelor se află Sinişa Mihajlovic care, conform presei italiene, are şanse mari să-l înlocuiască pe Mazzarri la finalul sezonului.

gazzetta

L’EQUIPE: Miza pe Fabian Cancellara

Duminică are loc ediţia din acest an a cursei Paris-Roubaix, iar Fabian Cancellara (Trek) poate cîştiga turul pentru a patra oară. Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) va încerca să oprească tentativa elveţianului, însă are şanse mici de reuşită.

lequipe

BILD: Încă o umilinţă pentru Bayern

Trupa lui Pep Guardiola nu a mai cunoscut, în campionat, gustul victoriei de trei etape, iar înfrîngerea cu Dortmund, scor 0-3, i-a pus pe gînduri pe jurnaliştii nemţi. Aceştia sînt îngrijoraţi că Bayern nu mai joacă nimic şi se tem de partidele cu Real Madrid, din semifinalele Champions League.

bild

Închide ×