Nicio categorie

GAZZETTA: “Scandal în vestiarul Italiei! Nimeni nu-l mai suportă pe Balotelli”

MARCA: Risc maxim...
26.06.2014 | 09:00
ADVERTISEMENT

MARCA: Risc maxim

Portugalia trebuie neapărat să învingă Ghana pentru a mai spera la o calificare în optimile Cupei Mondiale din Brazilia. Lusitanii sînt hotărîţi să înceapă din primul minut cu Cristiano Ronaldo, deşi acesta nu este complet refăcut în urma unei accidentări la genunchi. Conform jurnaliştilor de la Marca, decizia medicului Portugaliei, care a decretat că Ronaldo poate juca, i-a iritat la maximum pe oficialii lui Real Madrid, care se tem de o accidentare mai gravă a starului lusitan.

marca

La GAZZETTA DELLO SPORT: Scandal cu Balotelli

Italia a ratat calificarea în optimile Cupei Mondiale, iar selecţionerul Cesare Prandelli şi-a dat demisia. Însă, nici în vestiarul atmosfera nu este prea bună. Conform jurnaliştilor din “Cizmă”, Mario Balotelli nu mai este suportat de colegii săi, iar primii care l-a criticat în public după înfrîngerea cu Uruguay au fost De Rossi şi Buffon, care au declarat că atacantul nu este un bărbat adevărat.

gazzetta

L’EQUIPE: Totul este permis

Franţa a terminat la egalitate partida cu Ecuador şi s-a calificat fără emoţii în optimi, acolo unde vor da piept cu Nigeria. Forma bună arătată de elevii lui Deschamps i-a determinat pe jurnaliştii din Hexagon să titreze pe prima pagină a L’Equipe că Franţa poate spera la cucerirea unei noi Cupe Mondiale.

ADVERTISEMENT

lequipe

BILD: Klinsi, azi veţi vedea stele!

Germania şi SUA se întîlnesc în această seară într-o partidă care va decide cîştigătoarea grupei. Selecţionerul americanilor este Jurgen Kinsmann, unul dintre cei mai valoroşi jucători din istorie ai nemţilor. Jurnaliştii germani au alocat un spaţiu generos acestei dispute şi îl atenţionează pe Klinsmann că Muller şi compania îi vor marca o căruţă de goluri.

bild

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri