GAZZETTA: “Ultimatum pentru Mazzarri: Europa sau pleci!”

Răzvan Scarlat   
în Pariuri sportive
02/04/2014, 09:09
GAZZETTA: “Ultimatum pentru Mazzarri: Europa sau pleci!” GALERIE FOTO

MARCA: Egal între campioni

Barcelona şi Atletico au remizat, scor 1-1, în prima manşă a sferturilor de finală ale Champions League. Diego a deschis scorul printr-o execuţie senzaţională din afara careului, iar Neymar a restabilit egalitatea cu un şut plasat. Astfel, echipa care va avansa în semifinalele competiţiei se va stabilit pe Vicente Calderon.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Obiectivul lui Mazzarri

Inter Milano se află pe locul 5 în Serie A, iar conducerea clubului este nemulţumită de rezultatele din acest sezon. Oficialii grupării din “Cizmă” i-au transmis tehnicianului Walter Mazzarri că va trebui să-şi facă bagajele dacă la finalul sezonului Inter nu se va califica în cupele europene.

gazzetta

L’EQUIPE: Meciul special

Cele mai bogate echipe din Europa, PSG şi Chelsea, se vor duela în această seară pe Parc des Princes. Jurnaliştii francezi susţin că Edinson Cavani poate fi decisiv în “dubla” cu englezii.

lequipe

BILD: Retur fără Schweinsteiger

Manchester United şi Bayern Munchen au remizat, scor 1-1, în prima manşă a sferturilor de finală a Champions League. Din nefericire pentru nemţi, Bastian Schweinsteiger va lipsi la partida retur deoarece a fost eliminat la meciul din Anglia.

bild

Închide ×