News

Geambazi, anunţ despre transferul lui Budescu la CFR Cluj! Ce spune patronul FCSB

26.05.2018 | 12:59
Geambazi anunt despre transferul lui Budescu la CFR Cluj Ce spune patronul FCSB

Vasile Geambazi a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu la CFR Cluj! Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, patronul din acte al FCSB-ului, Vasile Geambazi, a comentat în legătură cu momentele tensionate care l-au avut în prim plan pe mijlocaşul transferat de la Astra Giurgiu, dar şi despre posibilitatea ca acesta să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu.

Budescu?

– Nu mi-a plăcut că Budescu s-a cerut rezervă. A ieșit el cu declarație că decât să-l schimbe la pauză mai bine să fie rezervă. El a zis-o cu gura lui și după ce l-a pus rezervă nu i-a convenit nici rezervă, nu? A spus că nu poate vorbi după meci că a jucat doar 25 de minute… Vedeți, astea-s niște aroganțe… nu aroganțe, nu știu cum să le spun… e o atitudine necorespunzătoare…

Îl lasă Vasile Geambazi pe Budescu la CFR Cluj? “Nu cred că s-ar duce!”

Constantin Budescu la meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB.
Constantin Budescu la meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB.

Lipsă de respect?

– Nu neapărat lipsă de respect, dar sunt niște chestii pe care mai bine nu le zici. E vorba aia „dacă tăceai filozof te numeai”. Vezi-ți de fotbalul tău și fă tu meciul tău, cu golul tău, nu contează când intri, la statistică știi ce scrie? Atâtea meciuri jucate, atâtea goluri date. Eu n-am văzut statistici complete, cu minute de joc, alea sunt altceva. Dar de obicei când te uiți pe net vezi Alibec – 27 de meciuri, un gol, da? Mă, nu contează că ai jucat 30 de minute dacă tu intri și dai gol meci de meci, cum era Inzaghi. Era rezervă, intra și dădea gol, iar când era titular 89 de minute nu făcea nimic, dar dădea gol și câștigai.

Pe Budescu îl vedeţi la CFR Cluj?

– Nu cred că Budi s-ar duce la CFR Cluj, chiar nu cred treaba asta. Cred că poate să aibă oferte mai bune decât la CFR Cluj, ar fi cazul să se ducă și el pe-afară. Dar nu sunt, deocamdată, oferte.

Constantin Budescu a ajuns la FCSB în luna iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 20121. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 29 de ani a jucat în 37 de meciuri pentru formaţia pregătită de Nicolae Dică, a înscris 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive.