Fotbal intern

Geani Creţu, jucătorul de la Dinamo acuzat că e fan FCSB: “M-a sunat mama. Era speriată!”

17.12.2018 | 11:30
Geani Cretu jucatorul de la Dinamo acuzat ca e fan FCSB Ma sunat mama Era speriata

FANATIK.RO a publicat un material în care sunt mai multe dovezi că Geani Creţu, jucătorul lui Dinamo care a debutat pentru gruparea din “Ştefan cel Mare” în meciul cu Craiova, scor 3-0, e fan FCSB.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost implicat într-un scandal după meciul Dinamo – U Craiova, scor 3-0, în etapa a 20-a din Liga 1 Betano, când s-a aflat că este fan FCSB. Geani Creţu susţine că a fost luat la lost de suporterii din “Ştefan cel Mare” pentru că în urmă cu câţiva ani a apreciat mai multe pagini ale FCSB-ului, chiar şi una “Anti Dinamo”.

Geani Creţu, jucătorul de la Dinamo acuzat că e fan FCSB, se apără

Eram copil când am dat like acelor pagini. Aveam 13-14 ani, nici nu mai știam de ele. Pe atunci nu aveam nicio legătură cu Dinamo. Nu vreau să fiu târât în astfel de lucruri. Gândul meu este doar la Dinamo, sunt aici și dau totul pentru echipa mea. M-a sunat mama de la Piatra Neamț. Era speriată, știa că am primit pe Facebook tot felul de mesaje urâte de la fani. Le cer scuze, vreau să mă creadă că sunt 100% pentru Dinamo. A trecut timp de atunci, sunt profesionist. Îi apreciez pe fanii lui Dinamo, sunt cei mai frumoși din România, vă rog să mă credeți că sunt bine intenționat”, a spus Geani Creţu pentru gsp.ro.

Geani Creţu într-un meci jucat pentru Dinamo

Geani Creţu a comentat şi în legătură cu momentul debutului pentru Dinamo, atunci când a fost introdus de Mircea Rednic în minutul 90 al partidei cu U Craiova. “Mi-e greu să descriu ce am simțit. Îi mulțumesc domnului profesor că mi-a dat această șansă. Speram să intru mai devreme, prin minutul 80, să am timp să arăt ce pot. Am uitat și de frig. Cred că am fost mai emoționat la încălzire, când am intrat pe gazon am uitat de tot. Eram mai mult decât concentrat. Sper să fie începutul unei frumoase cariere la profesioniști”, a mai spus tânărul mijlocaș în vârstă de 18 ani.