Life

Gianina din Las Fierbinți, gata să devină mamă! Anca Dumitra, confesiuni despre viața personală

Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul Las fierbinți este dispusă să facă un copil. Vedeta a vorbit despre viața ei personală.
17.10.2021 | 14:00
Gianina din Las Fierbinti gata sa devina mama Anca Dumitra confesiuni despre viata personala
Gianina din Las Fierbinți este interpretată de actrița Anca Dumitra. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina din Las fierbinți este înnebunită după copii. Vedeta postează des imagini pe contul ei de Instagram cu nepoțica ei. Fanii au observat că o prinde foarte bine cu copii în preajmă.

Actrița în vârstă de 33 de ani este dispusă să devină mamă, însă nu poate spune exact când, căci lasă totul în voia sorții.

ADVERTISEMENT

Vedeta PRO TV a vorbit într-un interviu recent despre dorința de a avea un copil, mândrindu-se pentru moment cu rolul de mătușică.

Gianina din Las Fierbinți și-ar dori să devină mamă

„Am postat mai multe fotografii pentru că sunt o mătușică foarte fericită, cu o nepoțică extrem de jovială. În dățile în care îmi pare mie un moment de surprins și împărtășit o fac, dar nu exagerez. Sunt o persoană destul de discretă și, da, s-au mai întâmplat ici-colo evenimente și normal că au mai apărut instantanee cu mine.

ADVERTISEMENT

Nu aș putea spune când… (n.r.: referindu-se la dorința de a face un copil) Când se vrea, se dorește. Anumite lucruri nu poți să ți le programezi. Când va fi să fie, va fi minunat”, a povestit Anca Dumitra pentru revista Unica de octombrie.

Actrița a vorbit, printre altele, și despre cum a marcat-o pandemia de coronavirus și care sunt fricile ei în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Gianina din Las Fierbinți a spus că se resimte o teamă permanentă nu doar în societate, pe stradă, ci și în rândul colegilor ei de la teatru.

Pandemia nu a afectat-o foarte tare pe actrița Anca Dumitra

Dumitra a mărturisit că pe ea pandemia nu a încurcat-o foarte mult. A avut norocul să joace în continuare, având o premieră chiar în primăvara care a trecut și pregătește în continuare noi spectacole.

ADVERTISEMENT

Cel mai dificil a fost anul trecut, când teatrele au fost închise. Anca se uită acum cu optimism și încredere spre viitor.

„Din punctul ăsta de vedere, lucrurile au mers bine în ceea ce mă privește. Să dea Dumnezeu să meargă și de acum încolo cel puțin la fel de bine”, a mai spus Anca Dumitra pentru revista Unica.

Popularitatea actriței a explodat în urmă cu câțiva ani, odată cu rolul Gianinei din Las Fierbinți. Pe lângă televiziune, Dumitra joacă și în piese de teatru la Teatrul de Comedie din București.

 

ADVERTISEMENT