Life

Geanina din Las Fierbinți, noi dezvăluiri despre căsnicia cu soțul miliardar din Austria. Ce probleme au avut

Geanina din Las Fierbinți a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia ei cu austriacul miliardar. Ce probleme au avut chiar în ziua cununiei.
22.03.2023 | 00:24
Geanina din Las Fierbinti noi dezvaluiri despre casnicia cu sotul miliardar din Austria Ce probleme au avut
Geanina din Las Fierbinți, noi dezvăluiri despre căsnicie. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Geanina de la Fierbinți a făcut noi dezvăluiri despre căsătoria cu Manfred Spendier. Ce probleme au avut actrița și soțul ei. Aceasta deja a vorbit și de divorț!

Geanina din Las Fierbinți, noi dezvăluiri despre căsnicie. Este măritată de doar câteva luni

Anca Dumitra a povestit că faptul că au făcut cununia civilă a fost un lucru neconvențional pentru ea și iubitul ei. De altfel, actrița a spus că nici nu s-ar fi gândit că o să ajungă să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Acum, Geanina din Las Fierbinți a făcut dezvăluiri despre problemele pe care le-au întâmpinat atunci când au vrut să se căsătorească.

În cadrul emisiunii La Măruță, actrița Anca Dumitra a spus că au fost peripeții până în ultima zi – atunci când trebuia să aibă loc cununia civilă. Pentru cetățenii străini care vor să se căsătorească la noi în țară sunt necesare o mulțime de acte.

ADVERTISEMENT

Iar Geanina din Las Fierbinți a spus că soțului ei i-au trebuit noi acte în fiecare zi până la data nunții. Ba mai mult, aceasta a spus că la un moment dat nici nu știau dacă se vor putea căsători sau nu din cauza birocrației.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine.

ADVERTISEMENT

Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie‘”, a mărturisit actrița.

Geanina din Las Fierbinți nici nu vrea să audă de divorț

Actrița din Las Fierbinți a vorbit deja și despre divorț și a spus că nici nu vrea să audă de așa ceva. Pe lângă faptul că își dorește o viață lungă și fericită alături de proaspătul soț, vedeta a mărturisit că hârtiile necesare pentru a divorța ar fi o bătaie de cap mult prea mare.

ADVERTISEMENT

„La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse.

Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a mai spus actrița din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT