Life

Geanina din Las Fierbinți, surprinsă cu iubitul: „Suntem amândoi dezinhibați”. Dezvăluiri intime făcute de Anca Dumitra

Anca Dumitra nu își mai ține ascuns pe iubitul său. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment, iar actrița din Las Fierbinți a făcut și câteva dezvăluiri din intimitatea casei lor.
07.06.2022 | 17:32
Geanina din Las Fierbinti surprinsa cu iubitul Suntem amandoi dezinhibati Dezvaluiri intime facute de Anca Dumitra
Anca Dumitra și iubitul, gesturi romantice în cuplu. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul din Las Fierbinți, este o destul de discretă în ceea ce privește viața ei personală. Actrița se iubește de o bună perioadă de timp cu un bărbat de origine austriacă, stabilit în România. Vedeta a făcut, totuși, câteva dezvăluiri din intimitatea casei lor.

Anca Dumitra, dezvăluiri din relația cu iubitul misterios. S-au afișat din nou împreună

Dacă despre carieră și proiecte profesionale ar putea vorbi ore în șir, când vine vorba de viața profesională, actrița din Las Fierbinți este cât se poate de discretă. Este cunoscut faptul că se iubește de o bună perioadă de timp cu un bărbat de origine austriacă, însă îl ține departe de ochii publicului.

ADVERTISEMENT

S-au afișat pentru prima dată împreună la Premiile Gopo, iar acum, Anca Dumitra și partenerul său au fost surprinși din nou la un eveniment monden.

Într-un interviu difuzat în emisiunea lui Cătălin Măruță, „Geanina” a mărturisit că nu se simte confortabil să vorbească despre relația lor. Cu toate acestea, a făcut câteva dezvăluiri. De pildă, actrița a declarat că atunci când sunt singuri, nu există loc pentru timiditate.

ADVERTISEMENT

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp împreună. Eu sunt destul de discretă și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. 

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat actrița din Las Fierbinți. 

ADVERTISEMENT

Totodată, Anca Dumitra și iubitul nu au găsit un răspuns atunci când au fost întrebați cine este mai romantic, cu toate că bărbatul a numit-o pe ea.

„Cred că ea este mai romantică ca mine”, a spus iubitul Ancăi Dumitra.

Anca Dumitra și iubitul său se pregătesc de vacanță

Anca Dumitra a dezvăluit că urmează o pauză de filmări pentru serialul Las Fierbinți și că o să profite de această perioadă pentru a merge în vacanță cu partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

„Filmăm, ceea ce e un lucru foarte bun, pentru că este deja de zece ani de zile și speram să fie și de acum încolo. Suntem în filmări acum, o să luăm și noi o mică pauză în următoarele săptămâni. Deja este foarte cald.

Ne-am gândit, știm deja unde plecăm. În Europa, un pic așa. Totuși, se lucrează vara asta, nu se stă chiar așa degeaba”, a încheiat Anca Dumitra.

ADVERTISEMENT