Life

Geanina Ilieș revine. Ce emisiune a acceptat să prezinte: „Sunt super încântată”

30.03.2021 | 12:37
Geanina Ilies revine Ce emisiune a acceptat sa prezinte Sunt super incantata
ADVERTISEMENT

Vă era dor de Geanina Ilieș? Cu siguranță vă veți bucura să aflați că frumoasa brunetă a bătut palma cu Pro TV și se pregătește să preia frâiele unui proiect cu totul și cu totul special.

Da, ați auzit foarte bine. Mai trebuie să știți că o veți putea urmări cât de curând, dar nu pe micul ecran, cum v-ați obișnuit, ci în mediul online. „Hai să fim super” își propune să spună, prin interviuri speciale realizate chiar de ea, poveștile unor personalități marcante ale sportului românesc.

ADVERTISEMENT

Va fi o gură de aer pentru noi toți. Cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru”, susține îndrăgita prezentatoare. Prima ediție îl are în prim-plan pe fostul mare pugilist Mihai Leu și este disponibilă deja pe platforma Pro TV Plus.

Geanina Ilieș prezintă o nouă emisiune. A pregătit interviuri de colecție

Sunt SUPER încântată să va prezint noul proiect. ? „HAI SĂ FIM SUPER!” este o emisiune care are substanță, în primul rând. Am pus foarte mult suflet – atât noi, cei din echipa, cât și invitații.

ADVERTISEMENT

Sunt convinsă că am reușit să transmitem emoție și că oamenii o vor îndrăgi de la prima ediție. Am pregătit interviuri de colecție, cu cele mai mari personalități ale sportului românesc, eroi de care suntem mândri și care ne-au făcut cunoscuți în întreagă lume.

Veți afla poveștile lor de viață – așa cum nu le-au mai destăinuit până acum, amintiri din carieră, dar și din copilărie. Va fi cu zâmbete și, poate, cu lacrimi.

ADVERTISEMENT

Noua generație trăiește în mediul online, așa că este o emisiune căreia trebuie să-i dea ”play”…. cu siguranță o va inspira. Și nu doar pe tineri.

Va fi o gură de aer pentru noi toți. Cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru”, a dezvăluit Geanina Ilieș în mesajul publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT