ADVERTISEMENT
Life

Geanina Ilieș revine. Ce emisiune a acceptat să prezinte: „Sunt super încântată”

Autor: Bogdan Solomon | 30.03.2021 | 12:37
Geanina Ilieș revine. Ce emisiune a acceptat să prezinte: „Sunt super încântată”
Geanina Ilieș revine cu un proiect online. Sursa foto: Pro TV Plus

Vă era dor de Geanina Ilieș? Cu siguranță vă veți bucura să aflați că frumoasa brunetă a bătut palma cu Pro TV și se pregătește să preia frâiele unui proiect cu totul și cu totul special.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit foarte bine. Mai trebuie să știți că o veți putea urmări cât de curând, dar nu pe micul ecran, cum v-ați obișnuit, ci în mediul online. „Hai să fim super” își propune să spună, prin interviuri speciale realizate chiar de ea, poveștile unor personalități marcante ale sportului românesc.

Va fi o gură de aer pentru noi toți. Cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru”, susține îndrăgita prezentatoare. Prima ediție îl are în prim-plan pe fostul mare pugilist Mihai Leu și este disponibilă deja pe platforma Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT

Geanina Ilieș prezintă o nouă emisiune. A pregătit interviuri de colecție

Sunt SUPER încântată să va prezint noul proiect. ? „HAI SĂ FIM SUPER!” este o emisiune care are substanță, în primul rând. Am pus foarte mult suflet – atât noi, cei din echipa, cât și invitații.

Sunt convinsă că am reușit să transmitem emoție și că oamenii o vor îndrăgi de la prima ediție. Am pregătit interviuri de colecție, cu cele mai mari personalități ale sportului românesc, eroi de care suntem mândri și care ne-au făcut cunoscuți în întreagă lume.

ADVERTISEMENT

Veți afla poveștile lor de viață – așa cum nu le-au mai destăinuit până acum, amintiri din carieră, dar și din copilărie. Va fi cu zâmbete și, poate, cu lacrimi.

Noua generație trăiește în mediul online, așa că este o emisiune căreia trebuie să-i dea ”play”…. cu siguranță o va inspira. Și nu doar pe tineri.

ADVERTISEMENT

Va fi o gură de aer pentru noi toți. Cred că merităm să facem o pauză de la tot tumultul din jurul nostru”, a dezvăluit Geanina Ilieș în mesajul publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!