ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Îl mai ţii minte pe Timo Gebhart? Ce ofertă a primit neamţul

FCSB a avut în urma cu doi ani un neamţ în lot! Timo Gebhart a rezistat doar jumătate de an. Cum arată acum şi ce ofertă are.
Autor: Mirela Apostol | 29.01.2018 | 20:18

Timo Gebhart, fostul jucător venit la FCSB în urmă cu doi ani, odată cu Ciprian Marica, joacă în Liga 4 din Germania, la Munchen TSV 1860, iar nemţii se gândesc să îi prelungească angajamentul. Acesta şi-a schimbat look-ul cu care s-a făcut remarcat în România. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO)“Clubul i-a dat semnale că vrea să îi prelungească înţelegerea”, scrie Bild, iar Gebhart a comentat această posibilitate:

ADVERTISEMENT

“Atât de multe se întâmplă în fotbal, încât să spun că voi rămâne aici până la finalul carierei ar însemna că sunt un minicinos. Pentru că niciodată nu ştii ce se întâmplă mâine”, a spus Gebhart pentru Bild.

Becali l-a dat afară

Adus cu surle şi trâmbiţe la FCSB, Gebhart n-a confirmat, iar patronul Gigi Becali l-a lăudat la început, după care l-a criticat dur în public: “Mi-a explicat şi Reghe că e gratis, că nu vrea nici bani de salariu. Şi tot Reghe mi-a mai spus ca a văzut discuţii în România, dar că baiatul e jucător de senzaţie. Reghe nu e omul care să exagereze la fotbal, să ştiţi”, a spus Becali de Timo Gebhart, care a revenit la scurt timp după ce s-a convins de calităţile jucătorului: 

ADVERTISEMENT

Săracul nu mai poate să joace fotbal! Eu am avut încredere în Reghe! A spus el că va da 10 goluri, eu nu cred că va da nici jumătate de gol. Eu nu cred că mai poate să joace fotbal. Pe mine nu poţi să mă păcăleşti. Dacă văd că abia te mişti, vine baba cu colacii până te întorci”, spunea patronul FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!