Carousel hot news

VIDEO. Îl mai ţii minte pe Gebhart? La ce echipă a ajuns să joace! Patru goluri în cinci meciuri

Timo Gebhart a fost adus în iarna anului 2016 la FC Steaua Bucureşti, odată cu Ciprian Marica. La finalul stagiunii, atacantul român s-a lăsat de fotbal, iar neamţul a fost dat afară....
Autor: Mirela Apostol | 02.08.2017 | 00:01
VIDEO. Îl mai ţii minte pe Gebhart? La ce echipă a ajuns să joace! Patru goluri în cinci meciuri

Timo Gebhart a fost adus în iarna anului 2016 la FC Steaua Bucureşti, odată cu Ciprian Marica. La finalul stagiunii, atacantul român s-a lăsat de fotbal, iar neamţul a fost dat afară.

De atunci, Gebhart s-a întors în ţara natală iar acum face furori la noua echipă:

Gebhart Steaua

Timo Gebhart joacă acum la TSV 1860 Munchen, formaţie din liga a patra din Germania. În primele 5 etape, neamţul a marcat 4 goluri. Fostul jucător de la FC Steaua Bucureşti a marcat inclusiv marţi, în victoria echipei sale cu Nurnberg II, scor 5-3. El a punctat din penalty, în minutul 50.

“El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis ‘patroane îl luăm, îi dăm 5.000 de euro şi îi facem două contracte’. I-am dat 5.000 pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. Am zis că nu e problemă 5.000 pe lună ca să îl vedem. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol. Dacă aveam un alt om pe teren când a jucat el, noi puteam câştiga meciul ăla (n.r. cu CSMS Iaşi). A avut 4 mingi pe care le-a dat cadou adversarilor. Eu nu cred că poate să mai joace fotbal. Pe mine nu poţi să mă păcăleşti dacă văd un meci. Dacă văd că abia te mişti…vine baba cu colacii până te întorci”, spunea Becali despre Gebhart anul trecut.

FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 ORANGE (15.02.2016)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!