Life

Gelozie în cuplul exclus din familia regală britanică? Probleme între Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle par să fie în fața unor probleme serioase cauzate de gelozia fostei actrițe de la Hollywood.
12.09.2021 | 14:38
Printrul Harry si Meghan Markle au probleme in cuplu? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle sunt, susține un tabloid cunoscut, în fața unor probleme serioase după ce în cuplul exclus din familia regală britanică ar fi apărut momente de gelozie ale femeii care i-a pus Ducelui de Sussex toate rudele în cap.

Meghan Markle, geloasă pe comportamentul Prințului Harry

Conform Suggest.com, Meghan Markle ar fi fost foarte afectată după ce Prințul Harry s-a afișat la un eveniment filantropic alături de o domnișoară, Riley Ganzi, iar imaginea cu cei doi de la o partidă de polo călare a fost văzută în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fotografia de pe Instagram care ar fi deranjat-o cumplit pe soția Prințului Harry îl arată pe acesta, alături de echipa de polo pe care a ajutat-o să câștige o competiție cu cele două puncte înscrise adversarilor și să strângă 3,5 milioane de dolari pentru acțiuni filantropice.

E adevărat, fotografia în care a fost surprins Prințul Harry alături de tânăra care a devenit obiectul geloziei lui Meghan Markle poate fi interpretată greșit de cineva care se uită cu atenție la fotografie.

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar, deși erau și băieți în echipă, Prințul Harry părea foarte încântat să stea alături de domnișoara din echipă, el ținând-o de după umeri pe atragătoarea lui colegă, îmbrățișării lui fiind vizibil și un răspuns la fel de cald.

Meghan Markle era acasă, Prințul Harry se distra

Conform informațiilor publicate de diverse tabloide, Prințul Harry ar fi ajuns la acțiunea caritabilă la care a jucat polo în timp ce Meghan Markle ar fi rămas acasă, cu cei doi copii ai cuplului.

ADVERTISEMENT

”Meghan a devenit surescitată imediat ce a observat-o pe Riley, care este talentată, superbă și foarte amuzantă. A aflat apoi că părinții lui Riley sunt persoane influente din lumea polo-ului și sunt apropiați ai prințului Charles”, ar fi declarat sursa pentru un tabloid, citat de Redactia.

Mai mult, ar fi precizat sursele cu pricina, Riley ar fi exact genul de femeie care i-ar fi plăcut în trecut Prințului Harry, lucru pe care, probabil, Meghan l-ar ști prea bine și care i-ar fi provocat, de fapt, criza de gelozie.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan, eliberați de ”îndatoririle” regale

Prințul Harry și Meghan Markle au șocat întreaga lume când au decis să renunțe la a locui, ca prinț și prințesă, în Marea Britanie, iar Ducele de Sussex a renunțat la calitatea de membru de vază al familiei regale britanice.

Mai mult, retragerea lor din rândul familiei regale a culminat cu un interviu acordat celebrei realizatoare TV Oprah Winfrey, în care cuplul regal a făcut dezvăluiri sensibile despre viața lor.

Cu toate acestea, declarațiile făcute pe Meghan Markle cu privire la presupuse incidente legate de culoarea pielii sale au reușit să îi înfurie pe britanicii obișnuiți și să fie catalogate drept interpretări eronate – în limbajul diplomatic însemnând minciuni –  de către Palatul Buckingham.

Iar unul dintre cele mai clare semne că Meghan Markle nu mai este prea îndrăgită de cei din familia regală britanică este și excluderea imaginilor cu ea din documentarul BBC despre viața socrului ei, Prințul Philip.

ADVERTISEMENT