Fotbal international

Gelson Martins a fost suspendat șase luni din fotbal! Portughezul, sancționat după ce a bruscat un arbitru. VIDEO

06.03.2020 | 10:52
Gelson Martins a fost suspendat sase luni din fotbal Portughezul sanctionat dupa ce a bruscat un arbitru VIDEO
ADVERTISEMENT

Gelson Martins, fotbalist pentru care AS Monaco a plătit 30.000.000 de euro în vară, a fost suspendat șase luni după un conflict avut cu Mikael Lesage, arbitrul meciului cu Nimes, de pe 1 februarie. Jucătorul portughez nu a mai evoluat niciun minut în ultima lunp, fiind suspendat provizoriu, iar vineri penalizarea a defenit definitivă și va rata tot sezonul.

Suspendare record pentru Gelson Martins

Problemele continuă pentru Gelson Martins după despărțirea de Sporting. În vara anului 2018, Atletico Madrid plătea 22.500.000 de euro pentru transferul mijlocașului de bancă, care a dezamăgit însă în Capitala Spaniei și a fost trimis sub formă de împrumut la Monco, după șase luni.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat 4 goluri în 16 partide, Monaco l-a achiziționat definitiv pe Martins în vara anului trecut, pentru 30.000.000 de euro, dar nu se va putea baza pe el pentru a doua parte a acestui sezon.

La începutul lunii februarie, în minutul 32 al partidei dintre Monaco și Nimes, Gelson Martins a avut un conflict cu centralul Mikael Lesage, după ce coechipierul Tiemoue Bakayoko a fost eliminat.

ADVERTISEMENT

Portughezul a văzut, de asemenea, cartonașul roșu, după ce l-a împins de mai multe ori pe arbitru, și a fost suspendat, imediat, provizoriu, fără să fie oferită o perioadă exact. O lună mai târziu, pe 6 martie, Comisiile de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste din Franța a hotărât suspendarea lui Martins pentru șase luni.

Pe teren în FCSB – Sporting

În vara anului 2017, FCSB întâlnea Sporting, cu Gelson Martins pe teren, în play-off-ul de calificarea în grupele Champions League și, după 0-0 în Portugalia, speranțele „roș-albaștrilor” erau mari.

ADVERTISEMENT

La returul de pe Arena Națională, cu aproape 50.000 de spectatori în tribune, cele două echipe au intrat la cabine la egalitate, 1-1, după goluri marcate de Seydou Doumbia și Junior Morais, dar portughezii au oferit o demonstrație de forță în partea a doua, reușind să marcheze de patru ori.

Portughezul Gelson Martins, suspendat acum pentru șase luni, marca în poarta lui Florin Niță golul de 1-3.

ADVERTISEMENT
  • 52.000.000 s-au plătit pentru Gelson Martins în ultimii doi ani