Life

Gemenele lui Mihai Morar împlinesc 14 ani. Prezentatorul de la Radio ZU le-a transmis 14 sfaturi de viață

Mara și Cezara, fiicele cele mari ale lui Mihai Morar, își aniversează ziua de naștere. Povețele primite la 14 ani de la tatăl lor.
20.10.2022 | 21:40
Gemenele lui Mihai Morar implinesc 14 ani Prezentatorul de la Radio ZU lea transmis 14 sfaturi de viata
Mara și Cezara, fiicele cele mari ale lui Mihai Morar, își aniversează ziua de naștere. Povețele primite la 14 ani de la tatăl lor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gemenele lui Mihai Morar împlinesc 14 ani în cursul acestei săptămâni. Prezentatorul de la Radio Zu le-a transmis 14 sfaturi de viață odată cu împlinirea unei vârste frumoase, la care își fac deja carte de identitate.

Mara și Cezara, fiicele cele mari ale lui Mihai Morar, își aniversează ziua de naștere. Povețele primite la 14 ani de la tatăl lor

Mihai Morar este un familist convins și are numai cuvinte de laudă la adresa fetelor sale. Gemenele, Mara și Cezara, îl fac mândru cu rezultatele școlare, dar și cu felul de a fi, acum, când împlinesc frumoasa vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Omul de radio este perfect conștient că în acest punct al vieții au loc foarte multe întrebări despre propria persoană, motiv pentru care are o serie de lecții de viață pentru fiicele sale. Vedeta vrea să le insufle și mai multă încredere.

„Lumea îi spune vârsta buletinului și trece atât de ușor peste asta. Dar în spatele buletinului e, de fapt, vârsta întrebărilor despre sine și despre propriul corp, a presiunii asupra aspectului fizic.

ADVERTISEMENT

E vârsta la care un părinte trebuie să îi dea ceva mai prețios decât o carte de identitate: o carte de încredere. Le-am scris Marei și Cezarei 14 încrederi pentru 14 ani!

1. Ai încredere în tine! Stima de sine nu-i imagine de sine. 2. Mass-media lucrează cu imagini și creează imagini, nu caractere. 3. Social media folosește filtre virtuale. Oamenii care «filtrează» astfel alți oameni nu fac parte din lumea voastră reală.

ADVERTISEMENT

4. Căutați oamenii care lucrează la dezvoltarea lor personală, nu pe cei care își prelucrează poza socială. 5. Cine vă judecă după aspect e … suspect! Persoanele care încearcă să vă facă să vă simțiți incorfortabil cu aspectul vostru, ori ascund probleme personale, ori vor să câștige de pe urma «problemei» voastre ( atenție la reclame).

6. E dreptul vostru să spuneți nu. Iar Nu este Nu. Iar «Poate» nu este niciodată «Da».7. Îmi promit să vă spun cât mai rar «Ce frumoasă ești» și să înlocuiesc cât mai des cu «Ce om fain crește din fetița mea!»

ADVERTISEMENT

8. De acum, voi face din ce în ce mai puține alegeri pentru voi. E timpul vostru să faceți alegeri pentru sine. Dar voi fi lângă voi indiferent ce alegeri veți face. 9. Aveți vârsta marilor emoții. Nu vreau să vi le schimb. Doar îmi doresc să vă arăt că înțeleg ce simțiți.

 10. Nu vreau să vă amintiți de mine «Ce bărbat puternic e tati!». Prefer să mă aveți în minte drept «Tata e sensibil. Uneori, mai și plânge…»”, este o parte din mesajul lui Mihai Morar de pe Instagram.

Mihai Morar, povețe pentru gemenele sale. Fetele fac 14 ani

Mihai Morar încearcă să le îndemne pe fiicele sale să lucreze la dezvoltarea personală, nu la imagine. Fostul moderator de la Antena Stars le pregătește pe gemene pentru o viață în care greșeala nu este ceva grav, ci o dovadă de încredere.

11. O să vă spun mai rar «Ce bine semănăm!» și o să vă arăt mai des la ce ne asemănăm din ceea ce facem și ne place.

12. O să vă povestesc mai des că nici eu nu am fost adolescentul perfect și, mai presus, că sunt adultul plin de defecte. Recunoașterea greșelilor nu e slăbiciune, ci doar dovadă de mai multă încredere de sine.

13. O să vă ascult mai mult. Și voi fugi de a spune «Ascultă la mine ce-ți spun!»

14. Frumusețea nu are tipare. Idealul de frumusețe din anii 50 nu are nicio legătură cu idealul din prezent. Iar cei mai faini oameni au fost mereu cei ieșiți din tipare”, a completat omul de radio postarea din social media.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Pensionare anticipată în 2024. Condițiile de retragere înainte de vreme
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni