News

Gemeni în vârstă de 5 ani, obligați să se căsătorească. Care e explicația părinților

06.03.2021 | 17:48
Gemeni in varsta de 5 ani obligati sa se casatoreasca Care e explicatia parintilor
ADVERTISEMENT

O pereche de gemeni în vârstă de doar 5 ani s-a căsătorit pe 4 martie în Thailanda, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Motivul din spatele acestui eveniment este unul extrem de ciudat.

Micuții au fost nevoiți să-și unească destinele întrucât părinții lor consideră că aceștia au alcătuit un cuplu într-o viață anterioară.

ADVERTISEMENT

Băiatul și sora sa s-au căsătorit joi, 4 martie, în casa lor din Nakhon Si Thammarat, Thailanda. Părinții lor, care urmează învățături budiste, susțin că gemenii de sex diferit se nasc datorită unei conexiuni anterioare dintr-o viață precedentă, potrivit DailyStar.

Gemeni în vârstă de 5 ani, obligați de părinți să se căsătorească

Tatăl în vârstă de 31 de ani și mama în vârstă de 30 de ani au insistat asupra unirii destinelor micuților și au spus că, dacă gemenii nu sunt căsătoriți cu prima ocazie, viața lor va fi bântuită de ghinion din cauza relației din viața anterioară.

ADVERTISEMENT

La căsătorie au participat prietenii și familia, iar un călugăr budist a fost cel care a oficializat întreaga ceremonie. Conform tradiției, invitații au oferit și cadouri ”cuplului”, în acord cu cultura locală.

Extrem de mândru de eveniment, tatăl gemenilor a explicat: ”Credem că dacă acești copii s-au născut cu gen diferit, trebuie să fie căsătoriți sau altfel unul dintre ei se va îmbolnăvi mai târziu în viața lui.

ADVERTISEMENT

”Facem acest lucru doar pentru a ne asigura de faptul că cei doi sunt în siguranță. Nu vrem să fie bolnavi și nu este nimic de pierdut dacă urmăm această credință”.

În ceea ce o privește pe mamă, aceasta se declară mândră de faptul că are gemeni, însă spune că este îngrijorată de faptul că vor avea ghinion dacă nu sunt căsătoriți.

ADVERTISEMENT

”Mă simt atât de norocoasă că am gemeni, dar mă îngrijorează faptul că asta urmează după ceva din viețile lor anterioare. Credința noastră este că ar trebui să fie căsătoriți pentru a anula acea karma”, spune femeia, potrivit sursei citate.

Gemeni în vârstă de 5 ani, obligați de părinți să se căsătorească. Sursa foto: dailystar.co.uk

Ce spun legile din Thailanda în legătură cu această căsătorie

În ciuda nunții extravagante, căsătoria gemenilor nu este legală din punct de vedere juridic în Thailanda. Statul asiatic are a doua cea mai mare populație budistă din lume, iar religia are o influență semnificativă asupra culturii și societății țării.

ADVERTISEMENT