Life

A mers să își pună gene false, dar a ajuns să regrete pentru tot restul vieții. Ce a pățit tânăra

O femeie din Marea Britanie a fost pe punctul de a-și pierdea vederea, după ce tehniciana i-a aplicat greșit extensiile de gene. De ce trebuie să ținem cont când optăm pentru această procedură?
23.11.2021 | 13:07
A mers sa isi puna gene false dar a ajuns sa regrete pentru tot restul vietii Ce a patit tanara
O tânără din Marea Britanie aproape a orbit după ce extensiile de gene i-au fost aplicate greșit. Sursa: Pexels
ADVERTISEMENT

Printre cele mai apreciate tehnici de înfrumusețare, de către femeile din întreaga lume, este aplicarea extensiilor de gene. Însă, aplicarea greșită de către specialist poate duce la iritații ale ochilor și chiar la pierderea vederii.

O asistentă juridică din Marea Britanie, căreia extensiile de gene i-au fost lipite de pleoape, a fost la un pas de a-și pierde permanent vederea. Chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat, ea a rămas cu o puternică sensibilitate la lumină și a fost nevoită să poarte, o lungă perioadă de timp, ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

La un pas să își piardă vederea, după ce și-a pus gene false

În timpul procedurii, care a durat trei ore, lui Zowie Kinnea, o asistentă juridică din Marea Britanie, extensiile de gene i-au fost lipite pe linia apei. Aceasta este linia de piele aflată între ochi și gene.

Conform Daily Mail, esteticiana la care tânăra a apelat nu era angajata unui salon de înfrumusețare. Ea își desfășura activitatea în propria locuință. Atitudinea femeii a fost una neprofesională, iar prețurile ei erau unele foarte mari.

ADVERTISEMENT

Nici după ce Zowie i-a cerut ajutorul, pentru a-i îndepărta extensiile de gene, tehniciana a refuzat. Ea a motivat că este foarte ocupată și că este normal ca ochii să fie puțin iritați după procedură.

Imediat după procedură, asistentei juridice i s-au umflat ochii și  îi era foarte greu să îi deschidă.

ADVERTISEMENT

„Simțeam că cineva mă înjunghie în ochi. Mă uitam în oglindă și abia puteam să deschid ochii. A fost o adevărată agonie.”, a declarat Zowie pentru sursa citată.

A ajuns de urgență pe mâna medicilor

Din cauza durerii insuportabile, Zowie Kinnea a ajuns de urgență la spital, unde medicii s-au chinuit să-i deschidă ochii, din cauza iritației foarte grave.

ADVERTISEMENT
Zowie Kinnea
Zowie Kinnea înainte de procedura de aplicare a extensiilor de gene.
Sursa: Facebook

Timp de mai multe săptămâni de la aplicarea genelor, tânără a văzut în ceață și a fost nevoită să poarte ochelari de soare, deoarece a dezvoltat o sensibilitate la lumină.  Din cauza acestui lucru, Zowie Kinnea a declarat că i-a scăzut încrederea în sine și că s-a simțit mai puțin femeie.

Zowie Kinnea a mărturisit că, deși purta extensii de gene foarte des înainte, acum se teme să mai apeleze la un astfel de tratament de înfrumusețare și nu crede că o să mai facă vreodată.

Și-a spus povestea pentru ca alte femei să nu îi repete greșeala

Motivul pentru care femeia a ales să facă publică întâmplarea a fost ca alte femei să poată învăța din greșeala sa. Întotdeauna trebuie ales un specialist care are recenzii bune. De asemenea, nu este recomandat să mergi la cineva care lucrează de acasă. E necesar ca ustensilele folosite în timpul procedurii să fie dezinfectate chiar în fața clientului.

Cazul lui Zowie nu este unul singurul. Pe YouTube pot fi văzute numeroase povești ale unor femei care au suferit infecții și iritații la nivelul ochilor, după ce extensiile de gene au fost aplicate greșit.

ADVERTISEMENT