Fotbal intern

Generalul Cioflină, ELIBERAT. BECALI rămâne după gratii

Generalul Cioflină va fi eliberat condiţionat din închisoare. El a fost condamnat împreună cu Gigi Becali şi Victor Babiuc, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi a ispăşit o treime...
Autor: Ionuţ Cataramă | 11.04.2014 | 13:10
Generalul Cioflină, ELIBERAT. BECALI rămâne după gratii

Generalul Cioflină va fi eliberat condiţionat din închisoare. El a fost condamnat împreună cu Gigi Becali şi Victor Babiuc, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi a ispăşit o treime din pedeapsă, fracţia eliberării condiţionate, în rapot cu vârsta.

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au respins cererea procurorilor în cazul menţinerii în penitenciar a lui Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, menţinând astfel hotărârea de eliberare pronunţată de Tribunalul Găeşti, în luna februarie, prin care acesta era eliberat. Dumitru Cioflină are 71 de ani şi a executat o treime din pedeapsă, fracţia eliberării condiţionate, în raport cu vârsta.

Generalul Dumitru Cioflină a fost condamnat la doi ani cu executare în dosarul fostului ministru al apărării, Victor Babiuc, în cazul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali şi Armată. Victor Babiuc a fost şi el eliberat din închisoare, pe 28 februarie. De asemenea, acesta executase o treime din pedeapsa de doi ani de închisoare. Gigi Becali rămâne astfel singurul condamnat în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, deşi patronul Stelei a făcut repetate cereri de eliberare condiţionată sau întrerupere a pedepsei şi chiar a formulat o cerere de graţiere către preşedintele Traian Băsescu.

Sursa: romaniatv.net

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!