ADVERTISEMENT
Fotbal international

„Generația de Aur” a fost ironizată de un fost internațional croat! Declarația lui Mario Stanic la 22 de ani de la CM 1998

Autor: Andrei Șchiopu | 10.04.2020 | 18:53
„Generația de Aur” a fost ironizată de un fost internațional croat! Declarația lui Mario Stanic la 22 de ani de la CM 1998
„Generația de Aur” a fost ironizată de un fost internațional croat! Declarația lui Mario Stanic la 22 de ani de la CM 1998. Sursă foto: pinterest.com

Mario Stanic, un fost internațional croat, a avut o declarație ironic la adresa „Generației de Aur” la 22 de ani de la Cupa Mondială din 1998, desfășurată în Franța.

ADVERTISEMENT

„Generația de Aur”, ironizată de un fost internațional croat

„Generația de Aur” a fost ironizată de Mario Stanic, un fost internațional croat, care a ironizat celebrele tunsori vopsite blond ale jucătorilor României.

„M-am făcut și eu blond pentru că am purtat scalpul românilor”, a fost declarația ironică a fostului internațional croat. Mario Stanic a făcut parte din echipa Croației care a eliminat România în optimile de finală, după un gol înscris de Davor Suker în minutul 45 din penalty.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi crede că naționala de tineret poate fi următoarea „Generație de Aur”

Gică Hagi consideră că naționale de tineret a României, care a ajuns până în semifinalele Campionatului European U21 din Italia și San Marino poate depăși performanțele „Generației de Aur”:

„Ne dau speranțe în continuare, au tot viitorul în față, sperăm să-și construiască o carieră frumoasă. Asta e, vedem. Din păcate, repriza a doua puteam mai mult, dar asta e.

ADVERTISEMENT

Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj, sunt băieți tineri, au nevoie de încredre ca ei să facă perfoamnță. Noi care am trăit genul acesta de meciuri, trebuie să câștigi, dar important e că ei au făcut ceva bun, învață din lucrul ăsta.

Sunt mai buni și mai valoroși ca înainte”.

„Au fost aproape de finală, ne-am bătut cu Germania de la egal la egal, cu toate că din ce în ce trecea timpul era mai greu. Această generație ne-a depășit pe noi, noi n-am jucat niciodată o semifinală, dar ei au jucat”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!