Fotbal intern

Generația de Aur a petrecut Revelionul alături de Simona Halep într-un club de fițe! Foto

01.01.2019 | 11:00
Generația de Aur a petrecut de Revelion într-un club din București

Trecerea dintre ani a fost una spectaculoasă și pentru membrii generației de Aur. Aceștia au petrecut Revelionul într-un club de fițe din București. La Fratelli a venit și cea mai bună jucătoare de tenis a lumii. Simona Halep a fost însoțită de familie și de mai mulți prieteni. Liderul mondial din circuitul feminin a spus pas primelor turnee din 2019. Halep nu a participat nici la Shenzen acolo unde a reușit să-și adjudece trofeul sezonul trecut, dar nu s-a dus nici la Brisbane. Aflată încă în plină recuperare, Halep speră să reintre în circuit până la primul mare turneu al anului, Australian Open.

Fotbaliștii generației de Aur au ținut să imortalizeze momentul. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea și Ionuț Lupescu au ciocnit un pahar de șampanie la 12 noaptea și au urmărit cu interes show-ul pus în scenă de organizatorii petrecerii. Îmbrăcați la 4 ace, cei cinci foști componenți ai echipei naționale s-au distrat pe cinste. De remarcat că Stelea a fost singurul care a preferat să renunțe la cravată, fostul portar abordând în ultima perioadă și un look aparte, acesta lăsându-și barba să crească.

Generația de Aur a petrecut Revelionul alături de Simona Halep într-un club de fițe! Poza
Generația de Aur a petrecut de Revelion într-un club din București

Generația de Aur a petrecut Revelionul alături de Simona Halep într-un club de fițe!

Florin Răducioiu, numit de curând scouter al italienilor de la AC Milan a fost de departe cel mai jovial. Și managerul Viitorului, Gheorghe Hagi a părut să uite de problemele din campionat. Fostul căpitan al echipei naționale ar putea rămâne în această pauză competițională fără mai mulți fotbaliști. Fiul său, Ianis Hagi și Denis Drăguș sunt considerați adevărate ținte pentru echipe puternice din străinătate. Deși a ratat președinția Federației Române de Fotbal, Ionuț Lupescu a ținut să le mulțumească din nou celor care l-au susținut. De altfel, foștii săi colegi au anunțat încă din momentul în care Răzvan Burleanu a câștigat alegerile, că vor pune la cale un plan de bătaie pentru următoarea perioadă.

  • 125 de prezențe a avut Gheorghe Hagi în echipa națională a României
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri