Fotbal intern

Generaţia de Aur s-a reunit în memoria lui Daniel Prodan! Vineri se împlinesc doi ani de la dispariţia fostului fotbalist

15.11.2018 | 20:21
Generatia de Aur sa reunit in memoria lui Daniel Prodan Vineri se implinesc doi ani de la disparitia fostului fotbalist
ADVERTISEMENT

Generaţia de Aur s-a reunit în memoria lui Daniel Prodan şi au jucat un meci demonstrativ la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu un an. Vineri, 16 noiembrie, se vor împlini doi ani de la dispariţia prematură a fostului fotbalist român.

Foştii colegi ai lui Daniel Prodan s-au reunit la Sala Sporturilor din Chiajna, unde a fost organizat un meci demonostrativ. Florin Prunea, Ionuț Lupescu, Dorinel Munteanu, Adrian Ilie, Daniel Pancu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Ionel Ganea sau Gheorghe Mihali au fost jucătorii selecţionaţi de Victor Piţurcă. Aceştia au purtat tricouri speciale, cu chipul fostului fotbalist al echipei naţionale. Partida a fost precedată de un montaj video în memoria lui Daniel Prodan.

ADVERTISEMENT

Generaţia de Aur s-a reunit la Chiajna în memoria lui Daniel Prodan

Generaţia de Aur s-a reunit în memoria lui Daniel Prodan şi a întâlnit, cu ocazia unui meci demonstrativ, o echipă formaţă de foşti jucători ai Stelei. Iulian Miu, Florentin Dumitru, Valeriu Răchită, Cristian Ciocoiu, Damian Militaru și Denis Șerban au evoluat în echipa steliştilor cu această ocazie. Meciul a fost arbitrat de Ion Crăciunescu. Înaintea partidei, foştii fotbalişti le-au împărţit fanilor mingi cu autografe.

În 2017, Generaţia de Aur a jucat un meci demonstrativ cu echipa Steaua 1996, an în care Daniel Prodan s-a transferat de la formaţia din Ghencea la Atletico Madrid. În urmă cu doi ani, pe 16 noiembrie, Daniel Prodan s-a stins din viaţă după ce a suferit un infarct. Daniel Prodan a jucat de-a lungul timpului pentru Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, Atletico Madrid, Glasgow Rangers, Rocar Bucureşti, FC Naţional şi Messina. Pentru echipa naţională a României, fostul fundaş a evoluat în 54 de meciuri şi a marcat un gol. Alături de tricolori, “Tătuca” a participat la Campionatul Mondial din 1994 şi Campionatul European din 1996.

ADVERTISEMENT
Generaţia de Aur s-a reunit la Chiajna în memoria lui Daniel Prodan
Generaţia de Aur s-a reunit la Chiajna în memoria lui Daniel Prodan