Fotbal international

Genk, răspuns dur după împrumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers: ”Are un anumit statut în țara sa datorită tatălui său”

04.02.2020 | 15:46
Genk raspuns dur dupa imprumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers Are un anumit statut in tara sa datorita tatalui sau
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al clubului RC Genk, Dimitri De Conde, a avut un răspuns dur pentru Gică Hagi, după împrumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers.

Genk, răspuns dur după împrumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers: ”Nu a îndeplinit imediat rolul creativ pe care îl aveam în minte”

”E adevărat că Hagi nu a îndeplinit imediat rolul creativ pe care îl aveam în minte. Normal că ne-am fi dorit ca lucrurile să decurgă diferit, dar nu e doar vina jucătorului”, a fost răspunsul oficialului de la Genk după împrumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

”Ianis, care are un anumit statut în țara sa datorită tatălui său, a avut probleme în a se mulțumi cu rolul de rezervă”, a mai declarat Dimitri De Conde, conform site-ului voetbalbelgie.be.

”Nu puteam să-i garantăm că va juca mai mult”

”Înțeleg că nu i-a convenit să fie lăsat în afara lotului, dar nu puteam să-i garantăm că va juca mai mult și că o să ajungă titular”, a spus directorul tehnic de la RC Genk.

ADVERTISEMENT

”În acest caz, e mai bine să fii sincer și să-l lași să plece. E vorba de respect. Sper să joace mai multe minute în Scoția”, a mai afirmat în încheiere Dimitri De Conde.

Presa din Belgia nu e de acord cu Gică Hagi

Chiar înainte de a fi împrumutat la Glasgow Rangers, Gică Hagi a precizat este mândru de fiul său și a declarat că Ianis a impresionat pe toată lumea la Genk și că mai trebuie doar să-i demonstreze și antrenorului că merită să fie titular în echipa belgienilor.

ADVERTISEMENT

Atacul lui Gică Hagi la adresa conducătorilor campioanei RC Genk au apărut imediat în presa din Belgia, dar jurnaliștii consideră că Ianis nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, chiar dacă apropiații săi i-au luat apărarea.

Gerrard, încântat de transferul lui Ianis

Cu o zi înainte de încheierea perioadei de transferuri, Genk a decis să-l împrumute pe Ianis Hagi până la finalul sezonului la Glasgow Rangers. Scoțienii au opțiune de cumpărare definitivă în vară pentru suma de cinci milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a debutat deja la Glasgow Rangers, iar antrenorul Steven Gerrard este încântat de calitățile sale și este convins că scoțienii au dat lovitura prin aducerea românului pe „Ibrox Stadium”.

ADVERTISEMENT
Tags: