Gent, criticată de presa din Belgia după ce a eliminat-o pe Viitorul. “A avut noroc!”

în Europa League
01/08/2019, 21:50
Gent, criticată de presa din Belgia după ce a eliminat-o pe Viitorul. “A avut noroc!” GALERIE FOTO
Gabi Iancu în partida FC Viitorul - Gent. Rivala constănțenilor, criticată de presa din Belgia după ce a eliminat-o pe fosta campioană a României. Sursă foto: sportpictures.eu

Gent, formația care s-a calificat în turul 3 din Europa League după dubla cu FC Viitorul Constanța, scor general 7-5 (6-3 în turul din Belgia și 2-1 la Ovidiu), a fost criticată de presa din Belgia. Jurnaliștii de la  Voetbal Nieuws susțin că echipa pregătită de Jess Thorup a jucat foarte slab la Ovidiu și a avut noroc că nu a încasat un gol la începutul partidei.

Gent, criticată de presa din Belgia după ce a eliminat-o pe Viitorul

“Gent pierde inutil în România, dar înaintează în Europa. Gent s-a calificat, joi seară, în penultima etapă preliminară din Europa League. De Buffalo’s erau cu un picior în turul următor, după 6-3 în partida tur. În ciuda acelui succes, Gent a pierdut cu 2-1 în România.

Spre deosebire de jocul tur, Gent a început foarte slab jocul din România şi a avut noroc că nu a încasat un gol în debut. Viitorul a revenit de la 0-1, graţie lui Iancu, dar norocul lui Gent a fost că s-a terminat aşa. Urmează o dublă cu AEK Larnaca, pe care Levski Sofia nu a reuşit să o încurce cu nimic”, au scris cei de la Voetbal Nieuws.

Închide ×