GENT-VIITORUL. Meciul nu va fi televizat! Unde puteţi afla detalii despre partidă

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/07/2016, 16:29
GENT-VIITORUL. Meciul nu va fi televizat! Unde puteţi afla detalii despre partidă

Viitorul va debuta în turul al treilea preliminar din Liga Europa, azi, de la ora 21:30, împotriva formaţiei KAA Gent, iar manşa tur va avea loc în Belgia.

Site-ul oficial al formaţiei antrenate de Gică Hagi a făcut un anunţ în ceea ce priveşte meciul dintre KKA Gent şi FC Viitorul.

Iată comunicatul celor de la Viitorul:

“Meciul KAA Gent – FC Viitorul nu va fi televizat

Preţul cerut de clubul din Gent pentru televizarea confruntării KAA Gent – FC Viitorul (joi, ora 21:30) a fost considerat prea mare de televiziuni. Meciul nu va fi produs şi nu se va vedea la TV nici măcar în Belgia. Partida va putea fi urmărită în transmisiune directă doar la Radio România Actualităţi”, apare pe site-ul oficial al Viitorului.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×