Imagini emoţionante cu fetele lui Gigi la biserică!

Chiar daca nu-l mai au prin preajma pe tatal lor, care sa le supravizeze, fiicele lui Gigi Becali nu incalca obiceiurile insuflate de parintele lor. Teodora si Cristina au fost impreuna la biserica,...
21.07.2014 | 08:19
Imagini emotionante cu fetele lui Gigi la biserica

Chiar daca nu-l mai au prin preajma pe tatal lor, care sa le supravizeze, fiicele lui Gigi Becali nu incalca obiceiurile insuflate de parintele lor. Teodora si Cristina au fost impreuna la biserica, unde s-au rugat pentru binele familiei lor.

1

 

2

In timp ce majoritatea adolescentelor isi petrece ziua de sambata prin parcuri sau la piscina, cele doua fete ale lui Gigi Becali, Teodora si Cristina, au cu totul alte preocupari. Cele doua surori au mers impreuna la biserica. Soferita a fost Teodora, fiica mai mare a lui Becali, in timp ce sora ei a stat in dreapta sa. Desi tatal lor obisnuia sa se roage la biserica din Pipera, situata in apropiere de resedinta Becali, sambata, in jur de ora 15.00, fetele au mers la alt lacas de cult. Este vorba despre Biserica Radu Voda, din zona Marasesti.

Imbracate simplu, fara sa atraga cu nimic atentia asupra lor, fiicele lui Becali au coborat din masina luxoasa de teren, primita de Teodora cadou de la tatal ei pentru media mare obtinuta la BAC. Ele s-au dus direct spre curtea bisericii si pareau familiarizate cu locul, semn ca nu era pentru prima data cand au venit aici.

3

Au venit la ele cu o carticica de rugaciuni

Teodora si Cristina au intrat in lacasul de cult si s-au pus in genunchi in fata icoanelor, unde s-au rugat probabil pentru sanatate, pentru binele familiei lor, dar cu siguranta si pentru eliberarea tatalui lor, care trece printr-o perioada grea din viata lui. Adolescentele si-au deschis o carticica de rugaciuni si au inceput sa citeasca din ea, apoi s-au inchinat.

4

Fetele au stat la biserica aproximativ jumatate de ora, apoi au plecat spre casa. Surprinzator este faptul ca, desi, de obicei, Teodora si Cristina sunt insotite de bodyguardul familiei, de data aceasta, ele au vrut sa mearga la biserica singure, fara insotitor.

5 6 7

Masina de 70.000 de euro, cadou pentru Teodora de la tatal ei

Pentru ca a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat, fiica cea mare a lui George Becali, Teodora, a fost rasplatita de tatal ei. Potrivit Stirilor ProTV, adolescenta a primit in dar o masina de lux in valore de 70.000 de euro. In plus, ea isi va petrece vacanta de vara in Grecia. Tanara absolventa a Colegiului Naţional I. L. Caragiale din Capitala a obtinut media 8,45 la examenul de Bacalaureat. Cea mai mare nota primita a fost 9,20, la Biologie. La Limba si literatura romana, fata cea mare a patronului clubului de fotbal Steaua a luat 8,65, iar la Matematica a primit nota 7,50.

SURSA: cancan.ro

 P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!