Life

George Buhnici, derapaj grav la adresa femeilor. Prima reacție a vloggerului în scandalul momentului: ”A deranjat. Dar e adevărat”

George Buhnici se apără după ce a făcut o declarație ieșită din comun la adresa femeilor care se afișează pe litoralul românesc. Vloggerul și-a numit soția ”minoră”.
18.07.2022 | 16:22
George Buhnici derapaj grav la adresa femeilor Prima reactie a vloggerului in scandalul momentului A deranjat Dar e adevarat
George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi. Ce spune despre pedofilie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV este personajul principal într-un scandal după ce a încercat să o complimenteze pe soția sa, Lorena. Din păcate, vedeta le-a jignit pe femeile care au vergeturi, invitându-le să meargă la sala de fitness.

George Buhnici, prima reacție după ce a jignit femeile cu vergeturi. Ce spune despre pedofilie

George Buhnici a ajuns să fie criticat asupru după ce a acordat un interviu de la festivalul Neversea. Derapajul grav la adresa femeilor nu a fost trecut cu vederea de oameni care i-au lăsat numeroase mesaje în online.

ADVERTISEMENT

Vloggerul nu a stat cu mâinile în sân și a avut o primă reacție după ce a numit-o pe soția sa, Lorena, ”minoră”, lucru pe care l-a evidențiat și în urmă cu câțiva ani. De această dată fostul moderator a recunoscut că vine la mare să vadă „piele fără vergeturi”.

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

ADVERTISEMENT

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia. O persoană obeză nu alege să fie obeză. 

E treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate”, a scris George Buhnici pe blogul personal.

ADVERTISEMENT

George Buhnici: ”Am spus-o pe un ton sarcastic”

George Buhnici se apără în continuare și susține că gluma sa ar fi fost gustată dacă ar fi fost spusă de un comediant, dar în cazul său a ieșit cu totul altceva. Celebrul vlogger a sublinat că pe viitor își va alege cu mare grijă cuvintele.

Mai mult decât atât, fostul prezentator TV a mai precizat că nu este prima persoană care vorbește despre obezitate, tot mai întâlnită în ultimii ani. Totodată, vedeta susține că are curajul să vorbească despre această „problemă națională”.

ADVERTISEMENT

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat. E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este?

M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română. Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită!

Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc”, a completat vedeta.

În altă ordine de idei, George Buhnici nu înțelege cum interviul acordat în urmă cu o săptămână a ajuns să aibă ”succes” abia acum, după ce a fost reîncărcat parțial pe unele grupuri online. Vorbele sale au fost amplificate în ultimele zile.

ADVERTISEMENT