Life

George Buhnici, glume nesărate despre fetele de 13 ani. Mircea Badea a reacționat: „E noul Cumpănaşu”

Noi declarații controversate ale lui George Buhnici ies la iveală, iar Mircea Badea a reacționat. Ce a spus jurnalistul când a auzit glumele pe care fosta vedetă de la Pro TV le-a făcut pe seama unor fete 13 ani?
12.08.2022 | 14:15
George Buhnici glume nesarate despre fetele de 13 ani Mircea Badea a reactionat E noul Cumpanasu
Mircea Badea a comentat glumele făcute de George Buhnici. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Declarațiile pe care George Buhnici le-a făcut în ultimul timp nu sunt singurele controversate. Dacă recent spunea că soția sa are corp de „minoră” și că atunci când merge la plajă vrea să vadă femei cu siluete perfecte, în 2013, făcea glume nepotrivite la adresa unor fete de 13 ani. Mircea Badea a văzut imaginile și a reacționat.

George Buhnici, glume la adresa unor fete de 13 ani. Mircea Badea l-a comparat cu Alexandru Cumpănașu

În ultima vreme, George Buhnici  a intrat în atenția publicului, însă nu cu lucruri tocmai pozitive. În urmă cu o lună, declara într-un interviu că merge la plajă ca să vadă piele, le sugera fetelor să meargă la sală pentru a scăpa de vergeturi, iar despre soția lui spunea că are corp de minoră.

ADVERTISEMENT

Ulterior, au apărut și alte afirmații controversate. A judecat o femeie cu kilograme în plus pentru că a mâncat o merdenea, iar soția, Lorena Buhnici, a numit bamele „mâncare de săraci”. 

Toate acestea au deranjat, iar oamenii continuă să scoată la iveală lucruri care nu-l pun neapărat într-o lumină pe George Buhnici.

ADVERTISEMENT

Recent, s-a viralizat pe TikTok un videoclip din anul 2013, dintr-un vlog în care testa o mașină. În timpul discuției cu Marian Andrei, jurnalistul care îl însoțea, acesta i-a spus că două fete, care aveau în jur de 10-13 ani, i-au văzut mașina și s-au bucurat că este roșie.

În replică, George Buhnici l-a întrebat dacă le-a luat la discotecă, fiind de vârstă apropiată, însă interlocutorul său nu a gustat acest tip de umor.

ADVERTISEMENT
@alecs2127 #foryou #buhnici #wtf ♬ sunet original – alecs27

„Ce glumă proastă!”, i-a răspuns tânărul.

„De ce? Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”, a continuat George Buhnici.

Mircea Badea a reacționat imediat ce a văzut imaginea

Nu este prima dată când Mircea Badea reacționează la declarațiile lui George Buhnici. De această dată, cel mai mult l-a deranjat faptul că afirmațiile vloggerului erau despre mninore.

ADVERTISEMENT

„Eu mă simt rău, dar nu înțeleg despre ce discută. Ce Jilava, care e la Jilava? Cum a reușit unul ca ăsta, în țara asta, să existe cumva?

Mie nu mi-ar da prin cap să mă uit ce măcăne Buhnici pe Youtube despre orice. M-aș uita vreodată? Nu! Și totuși înțeleg că avea contracte, se uită unii în dinții lui să ia lumină.

Doamne! E noul Cumpănașu. Dacă vreți să discutăm despre Buhnici, invariabil discuția este despre țara asta”, a spus Mircea Badea în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3, conform WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT