Life

George Buhnici, luat peste picior de Tudor Sișu: ”Stai că trebuie să luăm și noi atitudine”

George Buhnici și-a prezentat oficial scuzele pentru declarațiile controversate făcute la Neversea, dar nu toată lumea le-a primit cu brațele deschise. Ce a declarat Tudor Sișu.
27.07.2022 | 20:40
George Buhnici luat peste picior de Tudor Sisu Stai ca trebuie sa luam si noi atitudine
George Buhnici, ironizat de Tudor Sișu. Cuvintele care nu au fost pe placul artistului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV a fost luat peste picior de renumitul rapper, care a urmărit filmarea în care vloggerul încearcă să-și repare greșeala. Artistul s-a arătat deranjat de cuvintele folosite de fostul reporter.

George Buhnici, ironizat de Tudor Sișu. Cuvintele care nu au fost pe placul artistului

George Buhnici și-a cerut iertare pentru vorbele spune pe plaja festivalului de muzică de pe litoralul românesc. Vedeta a realizat că a greșit și că s-a comportat ca un „mârlan”, însă unele vorbe l-au supărat pe Tudor Sișu.

ADVERTISEMENT

Rapperul susține că în momentul de față „băieții de cartier” s-ar putea simți lezați de cuvintele folosite de vlogger. Bineînțeles, declarația artistului a fost făcută în spirit de glumă, așa cum sunt și alte meme-uri apărute recent.

„Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi, cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică «am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta?»

ADVERTISEMENT

Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine”, a spus artistul într-o filmare de pe Instagram, evident în mod ironic.

George Buhnici, ținta glumelor după declarațiile sale

George Buhnici a devenit ținta glumelor după declarațiile făcute în urmă cu mai bine de două săptămâni. Fostul moderator de la Pro TV a ajuns în centrul atenției după ce le-a recomandat femeilor să scape de celulită și vergeturi înainte de a merge la plajă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în spațiul virtual circulă foarte multe meme-uri și după filmarea în care își cere scuze. Multe dintre acestea sunt deja virale, internauții fiind conștienți că nu este singurul derapaj al vloggerului.

„A doua zi după ce m-am îmbătat și am dat mesaje la 4 dimineața fostelor. Iertați-mă, doamnelor”, este un meme distribuit frecvent zilele acestea în online.

ADVERTISEMENT

„Care este superputerea ta? Am o nevastă care arată ca o minoră”, este un alt meme din social media.

ADVERTISEMENT