Life

Ce mașină conduce George Buhnici. A plătit o sumă considerabilă pe ea

George Buhnici este adeptul tehnologiei, lucru pe care l-a demonstrat prin achiziționarea unui autoturism „smart” pentru care a scos o sumă măricică din buzunar.
22.02.2022 | 23:49
Ce masina conduce George Buhnici A platit o suma considerabila pe ea
Ce mașină deține George Buhnici. Este un model ”prietenos” cu mediul înconjurător. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV a amânat o perioadă destul de lungă să renunțe la vechea mașină pentru a-și cumpăra una nouă, care să fie pe deasupra și prietenoasă cu mediul înconjurător.

În cele din urmă vedeta și-a făcut curaj să încerce și altceva. A plecat în Germania de unde s-a întors cu ultimul model de mașină electrică, așa cum și-a dorit soția sa, Lorena.

ADVERTISEMENT

George Buhnici s-a orientat către singurul producător de autoturisme electrice de pe piața din Europa. Mai exact, jurnalistul deține în garaj o mașină Tesla Model 3.

Ce mașină deține George Buhnici. Este un model ”prietenos” cu mediul înconjurător

„Da, e adevărat. Mă gândesc de două zile cum să zic povestea asta. Salut… Da, e adevărat, nu e click-bait, e pe bune, mi-am luat Tesla! Și abia acum încep să simt bucuria! E cea mai tare jucărie pe care mi-am luat-o vreodată. 

ADVERTISEMENT

E o decizie pe care o amân de foarte mult timp. Să cumperi o mașină cum este o Tesla Model 3 nu este o treabă ușoară și nici ieftină.

Mi-am cumpărat o Tesla pentru că este o jucărie foarte tare, în primul rând, și pentru poveștile pe care vreau să le spun cu ea.

ADVERTISEMENT

Pentru că vreau să conving pe oricine are mai mult de 20-30.000 euro de cheltuit pentru o mașină că mașinile electrice, indiferent de marcă, sunt bune, merită banii.

Că sunt aici, că există, că e ok să-ți alegi una, să trăiești cu ea, să faci drumuri lungi, scurte, navetă și așa mai departe”, spunea George Buhnici după ce și-a cumpărat mașina, într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator al emisiunii ”iLike IT” și-a îndeplinit visul de a avea o mașină electrică, însă pentru asta a fost nevoit să achite suma de 52.000 de euro.

George Buhnici, adeptul tehnologiei. Are o casă inteligentă

Prețul modelului cumpărat de moderator poate urca în funcție de dotări și poate ajunge până la 70.000 de euro. Mașina poate atinge până la 250 km/h, are bord fără butoane și multe alte caracteristici care nu se mai întâlnesc la alte mașini.

În plus, vedeta nu ține cont de tehnologie doar când vine vorba de autoturisme, ci și în locuință. Mai exact, George Buhnici locuiește într-o casă inteligentă, cu panouri solare și dotată cu tot felul de gadgeturi.

ADVERTISEMENT