Life

George Buhnici și soția sa, Lorena, prima ieșire în public după izbucnirea scandalului. Unde s-au afișat cei doi

George Buhnici și partenera sa de viață, Lorena, au lăsat deoparte scandalul în care sunt implicați și au ieșit din casă. Unde au fost văzuți cei doi.
25.07.2022 | 16:00
George Buhnici si sotia sa Lorena prima iesire in public dupa izbucnirea scandalului Unde sau afisat cei doi
George Buhnici, surprins la restaurant după declarațiile controversate. Vloggerul a fost însoțit de soția sa, Lorena. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV și soția sa au bifat prima ieșire în public după izbucnirea scandalului și declarațiile controversate pe seama femeilor care merg la plajă cu celulită și vergeturi. Unde s-au afișat cei doi.

George Buhnici, surprins la restaurant după declarațiile controversate. Vloggerul a fost însoțit de soția sa, Lorena

George Buhnici și soția sa, Lorena, nu se mai ascund după scandalul pornit în urmă cu ceva vreme. Recent, au avut parte de prima ieșire în public, fiind observați în zona de nord a Capitalei, la un restaurant de fițe.

ADVERTISEMENT

Potrivit mediaflux.ro, vloggerul și partenera sa de viață s-au afișat împreună în oraș, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat. Cei doi soți au fost filmați în timp ce se îndreaptă spre un local select din zona Dorobanți.

Sursa menționată mai arată că, fostul moderator și frumoasa șatenă în vârstă de 41 de ani au stat preț de o oră la un restaurant de sushi. Ulterior, au plecat spre o altă locație, George Buhnici conducându-și soția la un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator TV a așteptat în mașina personală până când Lorena Buhnici a fost gata. Se pare că nu a avut nicio problemă să stea 2 ore în autoturism.

George Buhnici, taxat pentru declarațiile sale

George Buhnici a fost taxat dur de internauți după declarațiile controversate făcute la festivalul Neversea. Cunoscutul vlogger a criticat femeile care nu merg la sală și se afișează pe litoralul românesc cu celulită și vergeturi.

ADVERTISEMENT

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să fi și consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine.

ADVERTISEMENT

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, spunea vedeta la momentul respectiv pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT