News

George Buhnici, un nou derapaj. Declarații controversate la adresa femeilor supraponderale. ”Tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”

Un nou derapaj al lui George Buhnici iese la iveală, tot legat de aspectul femeilor. Renumitul vlogger stârnește noi controverse, în urma unor declarații din 2021, dintr-un podcast.
30.07.2022 | 17:38
George Buhnici un nou derapaj Declaratii controversate la adresa femeilor supraponderale Tot ce ai putut sa faci a fost sa bagi in tine niste faina cu ulei
Ce a spus George Buhnici despre o femeie de serviciu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Trecutul începe să-l bântuie pe George Buhnici, după ce de curând a fost asaltat de valuri mari de critici din cauză că s-a declarat deranjat de femeile cu vergeturi și celulită. Au ieșit la iveală noi afirmații scandaloase ale vloggerului, dintr-un podcast în care era invitat.

George Buhnici, remarcă ofensatoare față de femeile supraponderale: ”Tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”

George Buhnici a avut o remarcă ofensatoare la adresa femeilor cu kilograme în plus, atunci când a fost invitat, în 2021,  în podcastul ”Happyfish”. Fostul jurnalist de la Protv a descris într-un mod nu tocmai plăcut cum o femeie de serviciu a ieșit de la muncă și s-a așezat pe o bancă, în mall, mâncând o merdenea.

ADVERTISEMENT

George Buhnici a ținut să sublinieze că femeia era supraponderală: ”Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (…)”, este o parte dintre afirmațiile vloggerului din podcastul menționat.

”Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.  Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.

ADVERTISEMENT

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (…) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc”, a declarat George Buhnici într-un interviu pentru Happyfish.

Celebrul vlogger a criticat și stilul de viață al femeii de serviciu. Ușor revoltat, a mai adăugat că aceasta nu a făcut decât ”să bage în ea niște făină cu ulei”, având în vedere greutatea sa.

ADVERTISEMENT

”Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta? Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, și-a continuat critica fostul prezentator de la ”iLikeIT”.

George Buhnici a prezentat scuze după derapajul la adresa femeilor cu vergeturi

Toate acestea au apărut după ce George Buhnici a prezentat scuze, de curând, în urma declarațiilor scandaloase, despre femeile de pe plajă cu vergeturi și celulită, subliniind că soția lui arată foarte bine, precum ”o minoră”.

ADVERTISEMENT

George Buhnici este acum în atenția CNCD și riscă amendă de zeci de mii de lei. De altfel, pentru prima oară CNA va cerceta conținutul video al unui youtuber.

ADVERTISEMENT