Life

George Burcea a dat lovitura. În ce film american va juca fostul soț al artistei Andreea Bălan

George Burcea a jucat în piese de teatru și în filme, iar acum a prins un rol foarte important într-o producție americană.
17.09.2021 | 21:24
George Burcea a dat lovitura In ce film american va juca fostul sot al artistei Andreea Balan
George Burcea a dat lovitura. În ce film american va juca fostul soț al artistei Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan a dat lovitura. Conform urban.ro, vedeta va interpreta rolul lui Lurch Addams din serialul „Familia Addams”.

Fostul concurent al emisiunii Ferma, de la Pro TV, va juca alături de nume importante, printre care se numără: Gwendoline Christie, în rolul lui Larissa Weems, rivala Morticiei Addams, jucată de Catherine Zeta Jones.

ADVERTISEMENT

Un alt român care face parte din distribuție este și magicianul Victor Dorobanțu, care a făcut parte din participanții show-ului iUmor, de la Antena 1. Are rolul lui „Thing”, adică mâna personajului Thing T. Thing

George Burcea, într-o producție de-a regizorului Tim Burton. Despre ce proiect este vorba

George Burcea va filma timp de 6 luni la producția americană, care este regizată de Tim Burton. De asemenea, Netflix a anunțat că actorul Luis Guzmán va fi în ipostaza lui Gomez Addams.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că serialul de comedie neagră va fi plasat în ziua de azi și se va filma din perspectiva lui Wednesday Addams.

Ceilalți actori care fac parte din proiectul serialului „Familia Addams” sunt: Issac Ordonez (Pugsley Addams), Tommie Earl Jenkins (Mayor Walker), Iman Marson (Lucas Walker) și William Houston (Joseph Crackstone).

ADVERTISEMENT

Totodată, de pe platourile de filmare nu vor lipsi nici Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Santiago), Oliver Watson (Kent), Calum Ross (Rowan) și Johnna Dias Watson (Divina).

Serialul, filmat în totalitate în România. Când episoade va avea

„Familia Addams” dispune de un scenariu scris de Alfred Gough şi Miles Millar, creatorii „Into the Badlands”. Cei doi sunt producătorii executivi, în timp ce Tim Burton este regizorul și producătorul executiv.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul regizor american este de câteva luni în România, unde s-a familiarizat deja cu foarte multe ori. De altfel, producția se va filma în totalitate în țara noastră, la Studiourile Buftea.

Tim Burton este atent la fiecare detaliu, dorindu-și pentru serial un oraș ficțional, care este gândit în întregime după desenele sale. Regizorul a coordonat de-a lungul anilor foarte multe seriale.

Mai exact, este recunoscut pentru producțiile „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood” şi „Mars Attacks”. În plus, a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

Serialul „Familia Addams” va dispune de 8 episoade și va putea fi urmărit pe platforma de streaming Netflix, cel mai probabil anul următor.

ADVERTISEMENT