Life

George Burcea a luat foc! Cum a umilit-o pe Andreea Bălan după mesajele trimise unei fetițe de 12 ani: „Unde e educația?”

13.04.2021 | 18:36
George Burcea a luat foc Cum a umilito pe Andreea Balan dupa mesajele trimise unei fetite de 12 ani Unde e educatia
ADVERTISEMENT

Nu își iese prea des din minți, dar și când se întâmplă… sar scântei. Mărturie stă reacția cel puțin bizară a Andreei Bălan la adresa unei fetițe de doar 12 ani, pentru simplul fapt că o apreciază și pe Viviana Sposub.

Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc. Oamenii care îți terfelesc idolul am vrut să spun”, i-a transmis îndrăgita artistă micuței sale admiratoare.

ADVERTISEMENT

Atât i-a trebuit lui George Burcea, că s-a și lansat într-o nouă tiradă la adresa fostei soții. „Unde-i educația?”, s-a întrebat acesta, retoric, în mesajul publicat recent pe contul său de Instagram.

George Burcea dă de pământ cu Andreea Bălan: „Unde e educația?”

Mesaje primite de un copil de 12 ani. Asta-i România?!? Unde-i educația? Unde-i terapia? Unde-i coloana?”, a scris George Burcea. Din postare nu puteau lipsi nici printurile cu reacția cel puțin exagerată a femeii care i-a fost parteneră de viață și i-a dăruit două fetițe.

ADVERTISEMENT

Drăguță, eu cred că tu ai probleme. Nu ai cum să lași mesajele pe care le lași la postările lui G & V (n.r. George și Viviana) și apoi să ai pretenția ca eu să-ți dau repost la story-uri.

Nu ai cum să mă susții/ iubești pe mine, dar și pe ei. Nu funcționează așa, mai ales la ce mizerii au făcut ei. Rămâi fana lor și a mea nu. La revedere.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate.

Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!.

ADVERTISEMENT

Niciun fan de-al meu nu a făcut asta. Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile.

Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc. Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun”, i-a transmis îndrăgita artistă micuței sale admiratoare, stârnind un scandal monstru în mediul online.

ADVERTISEMENT