Life

George Burcea a spus adevărul despre momentul când a fost prins drogat la volan. A fost real episodul de acum aproape doi ani?

George Burcea a evitat mereu acest subiect, dar acum a decis să facă primele declarații. Actorul a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu aproape doi ani.
28.10.2021 | 21:34
George Burcea a spus adevarul despre momentul cand a fost prins drogat la volan A fost real episodul de acum aproape doi ani
ADVERTISEMENT

În februarie 2020, George Burcea a fost prins conducând sub influența drogurilor. Se întâmpla în perioada în care el și Andreea Bălan deciseseră să se despartă. Poliția a confirmat că acesta consumase cocaină.

Actorul s-a ferit de atunci să vorbească despre acest episod. A acceptat însă să facă câteva precizări la podcastul În Oglindă.

ADVERTISEMENT

Acesta a recunoscut că toate povestea a fost adevărată, iar acum regretă tot ce s-a întâmplat.

George Burcea a spus adevărul despre momentul când a fost prins drogat la volan. A fost real episodul de acum aproape doi ani?

George Burcea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă în urmă cu aproape doi ani, atunci când el și Andreea Bălan au decis să divorțeze. Atunci a fost implicat într-un scandal de proporții. A fost prins drogat la volan. 

La momentul respectiv nu a dorit să facă declarații, și a evitat subiectul mereu. În cadrul podcast-ului,  În Oglindă, realizat de Mihai Ghiță, a acceptat să facă unele precizări. Actorul a recunoscut că totul este adevărat și că regretă foarte tare acel incident neplăcut.

ADVERTISEMENT

“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă.

ADVERTISEMENT

Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare” , i-a spus George Burcea lui Mihai Ghiță. 

Ce a spus actorul despre relația cu fosta sa soție

George Burcea a vorbit și despre relația cu Andreea Bălan. Acesta spune că nu și-a dorit niciodată să divorțeze.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost.

Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri.”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT