Life

Primele declarații ale lui George Burcea, după sentința în dosarul consumului de droguri. Ce mesaje îi dă Andreea Bălan

George Burcea a primit vestea că a încasat o amendă penală uriașă, de 16.000 de lei, în urma dosarului în care a fost judecat pentru conducere sub influența drogurilor.
25.01.2022 | 16:19
Primele declaratii ale lui George Burcea dupa sentinta in dosarul consumului de droguri Ce mesaje ii da Andreea Balan
George Burcea a primit o amendă record dupa ce a condus drogat, da ro va contesta Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea și-a aflat sentința în dosarul în care a fost judecat pentru că a condus mașina sub influența substanțelor interzise, amenda penală fiind de 16.000 de lei, iar timp de un an nu va mai avea dreptul de a șofa. Mai mult, el va trebui să achite, pe lângă amenda uriașă primită, și încă 2.100 de lei drept cheltuieli judiciare.

Între timp, George Burcea așteaptă și sentința în procesul de divorț de Andreea Bălan, războiul celor doi fiind ”colorat” cu ieșiri publice dure ale cântăreței la adresa (încă) soțului ei.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Burcea despre sentința în dosarul consumului de droguri

”Este un subiect sensibil, nu prea îmi place să vorbesc despre asta”, a spus George Burcea, pentru FANATIK, când vine vorba de greșeala pe care a făcut-o în urmă cu doi ani. Actorul fusese oprit de Poliție, în trafic, la doi pași de casa în care locuia cu celebra Andreea Bălan, iar în momentul în care i s-au prelevat probe biologice a fost găsit pozitiv la consumul de cocaină.

De atunci, timp de doi ani, George Burcea a fost inculpat într-un proces care, cel puțin în prima fază, a ajuns la final, iar sentința Judecătoriei din Buftea a fost una nu tocmai pe placul actorului care a primit o amendă uriașă, 16.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Am văzut știri în care se scrie că am primit acea amendă de 16.000 de lei, pe care o pot contesta în 10 zile, dar în toate articolele de presă apar cu `pușcărie, pușcărie, pușcărie`. Dacă îmi dădea doi ani cu suspendare și o amendă de, spre exemplu, 1.000 de lei, se scria că Burcea a luat pușcărie.

Așa, că am primit o amendă doar, tot de pușcărie se scrie. Că dacă nu o plătesc, ajung la pușcărie. Mi-a venit sentința, am de plătit doar o amendă penală, nu scrie nimic de pușcărie”, ne-a spus, în exclusivitate, George Burcea.

ADVERTISEMENT

George Burcea va contesta amenda primită

George Burcea a recunoscut pentru FANATIK că va depune, totuși, contestație la sentința primită de la magistrații Judecătoriei Buftea. ”Se va depune contestație. Va depune probabil și Parchetul un apel, vom face și noi același lucru, apoi se va da sentința definitivă.

Plătesc și 16.000 de lei, e mai bine decât să îmi fi dat doi ani cu suspendare. Rămân cu perioada de probațiune, dar asta e, voi circula cu Uber-ul, Viviana are oricum permis, mă voi descurca”, a mai spus George Burcea.

ADVERTISEMENT

Conform deciziei instanței, George Burcea poate cere eșalonarea plăților, amenda primită de 16.000 de lei putând fi achitată în 24 de rate lunare, ceea ce înseamnă câte puțin peste 650 de lei.

”Condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 de lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 de zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 de lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art. 61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (…)

Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 și 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani”, se arată în decizia instanței care i-a aplicat o amendă record lui George Burcea.

George Burcea, nerăbdător să divorțeze de Andreea Bălan

Tot de doi ani, George Burcea este în mijlocul unui război surd cu Andreea Bălan, cei doi având, la secret, procesul de divorț și de stabilire a custodiei celor două fete ale lor. De altfel, a recunoscut George Burcea pentru FANATIK, de ceva vreme, la fiecare termen al procesului de divorț magistrații amână cauza.

”Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți”, ne-a spus George Burcea.

Și, speră el, va reuși să obțină custodia comună a celor două fetițe, dar și desfacerea căsătoriei din culpă comună, pe când Andreea Bălan vrea custodie exclusivă a fetițelor și culpă exclusivă în ceea ce privește divorțul în dreptul actorului.

Dar, până la divorț, continuă războiul dintre ei, George Burcea mărturisind că discuțiile lor sunt, în mare parte, reproșuri pe care le primește de la vedetă. ”Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța”, a mai precizat George Burcea.

George Burcea și Andreea Bălan, relație dificilă: “Din drogat nu mă scoate”

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea a început, public, acum doi ani, după ce actorul fusese oprit de Poliție și acuzat că a condus sub influența drogurilor. Acela a și fost motivul în care, la nivel declarativ cel puțin, vedeta a depus actele de divorț de George Burcea. Iar de atunci, în războiul celor doi sunt adeseori aduse în discuție problemele cu legea pe care le are actorul și pentru care a fost condamnat la plata unei amenzi penale uriașe.

”Iar referitor la discuția cu drogurile, ea are toate analizele mele de doi ani încoace și sunt curate, dar din drogat nu mă scoate”, explică Gerge Burcea.

Reproșurile pe care le mai primește de la Andreea Bălan țin și de partea profesională a vieții sale, George Burcea având, de ceva timp încoace, un succes uriaș în lumea filmului, reușind să obțină rolul lui Lurch din serialul produs de Netflix despre familia Adams.

”Îmi dă mesaje că eu joc în filme doar datorită ei, că Viviana cântă și e în show doar datorită ei. I-am propus să facă ele două și un battle, pe live, la ce oră vrea, și la 3 dimineața”, ne-a mai spus, ușor amuzat chiar, George Burcea.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Micutzu scapă de urmărirea penală, la fel și scandalagiii care l-au agresat
Micutzu scapă de urmărirea penală, la fel și scandalagiii care l-au agresat
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi