Life

George Burcea, atac dur la adresa celor care îl critică. Ce declarații surprinzătoare a făcut actorul

02.11.2020 | 16:35
George Burcea atac dur la adresa celor care il critica Ce declaratii surprinzatoare a facut actorul
ADVERTISEMENT

George Burcea, ultimul concurent eliminat din Fermă, a făcut declarații de senzație în cadrul celui mai recent interviu. Actorul a dat cărțile pe față și a vorbit atât despre controversele din trecut, cât și despre planurile sale de viitor.

George Burcea, în vârstă de 32 de ani, a făcut furori în cadrul emisiunii ,,Ferma: orășeni versus săteni”, fiind unul dintre cei mai puternici concurenți din competiție. Cu toate acestea, actorul a fost eliminat, spre dezamăgirea susținătorilor săi.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Andreei Bălan a făcut dezvăluiri picante, vorbind despre relația cu Viviana Sposub, despre divorțul prin care a trecut, dar și despre viitoarele proiecte pe care le pregătește.

George Burcea, atac dur la adresa celor care îl critică. Ce declarații surprinzătoare a făcut actorul

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Click!,George Burcea nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume și a răspuns tuturor întrebărilor cu sinceritate.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent al emisiunii difuzate pe Pro TV a declarat că, la intarea în competiție, avea foarte mari așteptări, însă, a întâmpinat anumite dificultăți care i-au îngreunat parcursul în concurs. Întrebat dacă l-a sfătuit cineva să accepte o astfel de provocare, actorul a mărturisit că obișnuiește să ia singur decizii, neimplicând pe nimeni în hotărârea sa.

Asocierea numelui său cu cel al Andreei Bălan nu pare a fi mereu pe placul lui George Burcea, de vreme ce, conform spuselor sale, a muncit din răsputeri pentru a-și clădi o carieră prin propriile forțe, nu prin intermediul altor persoane publice.

ADVERTISEMENT

,,Eu sunt George Burcea, sunt actor din 2012, iar când m-am însurat deja jucasem în reclame, filme, piese de teatru, lansasem două cărți și făceam producție. Restul e cancan, care să delecteze mințile oamenilor puturoși. Planuri am, dorința există, iar tot ce-mi doresc este ca atât eu, cât și copiii mei să fim sănătoși.”, a spus acesta.

În continuare, actorul a declarat că are planuri mari și că, în viitor, ar dori să facă un film despre povestea mamei sale. Este implicat în diverse proiecte și speră ca anul care urmează să fie un an prielnic dezvoltării sale profesionale.

ADVERTISEMENT

,,Pentru mine 2020 a fost un an foarte bun, chiar dacă s-au întâmplat și lucruri mai puțin plăcute. Iau tot ce-mi dă viața și le duc mai departe. Importante nu sunt problemele, ci cum reușim să trecem peste ele. Sunt sigur că anul viitor va fi și mai bun, atâta timp cât vom fi sănătoși.”, a adăugat actorul.

Referitor la reality show-ul la care a participat, George Burcea a mărturisit că, deși i-a fost foarte dor de fetițele sale, a fost o experiență inedită, care l-a învățat multe lucruri. De asemenea, în legătură cu relația cu Viviana, actorul a mărturisit că se bucură că tânăra a apărut în viața lui. Cei doi au fost diagnosticați cu noul coronavirus, dar, din fericire pentru ei, au suferit de o formă mai ușoară a bolii.

,,Nu o știam pe Viviana înainte de “Fermă”, iar când ne-am întâlnit nu-mi imaginam că vom ajunge să avem o relație. Nu pot decât să mă bucur pentru acest lucru și să-i mulțumesc pentru această experiență frumoasă.”, a afirmat George despre iubita ei.

 

View this post on Instagram

 

Frumusetea Fermei constã in deciziile pe care le iei si care-ti poti schimba viata?❤️ @fermaprotv ?

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

George Burcea a stârnit controverse în cadrul competiției. Acesta a legat prietenii cu majoritatea concurenților, dar a avut și conflicte dure cu unii dintre ei.

,,Eu merg pe principiul: cine mă place/ iubește, mă caută. Cine nu, să-și vadă de viață în continuare. Eu pot să trăiesc și cu lume, și fără lume. Cu siguranță mă voi intersecta cu băieții la proiecte și asta nu poate decât să mă bucure. Mai ales având în vedere situația din ramura noastră pe timp de virus.”, a spus actorul referitor la colegii de breaslă.

Cu toate acestea, George Burcea nu a putut deloc să ajungă la un consens cu Andreea Antonescu și cu Paul Diaconescu. Dacă referitor la Andreea Antonescu, actorul a afirmat că nu și-ar mai dori să se intersecteze cu solista, despre Paul Diaconescu, George a declarat nu îi poartă ură acestuia și este dispus să lucreze mai departe cu el.

Actorul a declarat că s-a înțeles foarte bine și cu Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, iar cel mai neplăcut aspect din Fermă a fost prezența șoarecilor, confruntându-se cu o fobie pe care a reușit, în final, să o depășească.

În încheiere, George Burcea le-a transmis un mesaj celor care îl critică fără a-l cunoaște cu adevărat, conștient fiind că declarațiile sale ar putea stârni controverse.

,,Să pună mâna pe carte, căci fără cultură te ofilești mai repede decât o face un ghiocel.”, a încheiat acesta.

 

ADVERTISEMENT