Life

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub. Ce a făcut actorul la miezul nopții pentru iubita sa

Viviana Sposub a împlinit 24 de ani, iar George Burcea i-a făcut un cadou inedit chiar la miezul nopții.
21.06.2021 | 22:46
George Burcea cadou neasteptat pentru Viviana Sposub Ce a facut actorul la miezul noptii pentru iubita sa
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a povestit cum și-a petrecut ziua de naștere alături de iubitul ei. Tânăra a recunoscut că George Burcea i-a făcut o surpriză la care nu se aștepta chiar la miezul nopții.

George Burcea și Viviana Sposub au o relație de mai multe luni. S-au cunoscut în cadrul show-lui “Ferma” și acolo s-au și îndrăgostit.

ADVERTISEMENT

George Burcea, cadou neașteptat pentru Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Se vede și din fotografiile postate de cei doi pe conturile de socializare. De când au dezvăluit că formează un cuplu au trecut prin mai multe momente dificile, dar nimic nu i-a despărțit.

Vedeta TV a împlinit 24 de ani, iar George Burcea i-a făcut un cadou inedit chiar la miezul nopții. Actorul a cumpărat trei gogoși pe care le-a folosit în loc de tort. Pentru ca totul să fie special a pus și lumânări.

ADVERTISEMENT

Apoi, i-a cântat “La mulți ani”. Viviana Sposub  a recunoscut că a fost extrem de emoționată de gestul lui George.

“Zic adevărul, da? Aseară la ora 12 noaptea a venit cu trei gogoși de la magazinul de la colț. Fix trei gogoși. Două albe, una neagră și a adus și lumânări.

ADVERTISEMENT

Și mi-a cântat La mulți ani. A cântat foarte frumos. E atât de talentat!”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV.

Ce a declarat George Burcea despre iubita sa

După ce s-a despărțit de fosta sa soție, Andreea Bălan, actorul și-a refăcut viața alături de Viviana. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea “Ferma” la care au participat. Bruneta a declarat că nu s-a gândit niciodată că vor avea o astfel de relație.

ADVERTISEMENT

“George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună.

Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate”, declara Viviana, în urmă cu ceva vreme.

“Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt”, spunea și George Burcea.

ADVERTISEMENT