News

George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a ironizat-o pe Andreea Bălan: ”De aici frustrarea și neputința!”

Autor: Alexandra Chivu | 28.03.2019 | 14:55
George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a ironizat-o pe Andreea Bălan

George Burcea a dat de pământ cu Iulia Albu, după ce designerul a ironizat-o, în mediul online, pe Andreea Bălan pentru faptul că și-a ținut la curent fanii cu internările sale repetate în spital, dar și pentru faptul că artista apărea ”ca scoasă din cutie” de fiecare dată.

George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a ironizat-o pe soția sa, Andreea Bălan

Așadar, replica celui care de altfel este și îndreptățit să o apere a apărut, iar aceasta se poate regăsi în josul postării respective a Iuliei Albu. „Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc.

Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit’… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ. Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România’, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață’.

George Burcea dă de pământ cu Iulia Albu, după ce a ironizat-o pe Andreea Bălan: ”De aici frustrarea și neputința!”
”De aici frustrarea și neputința!”

”Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu”

Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu’… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu’.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos’ la voi, că voi nu este’ că vedetele alea rele care nu vrea’ dăcât’ atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya”, a scris George Burcea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!