Life

George Burcea, declarație emoționantă pentru Viviana Sposub. Cum a reacționat aceasta

22.10.2020 | 15:35
George Burcea declaratie emotionanta pentru Viviana Sposub Cum a reactionat aceasta
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub nu-și mai ascund povestea de dragoste și au declarat în mod oficial că formează un cuplu, iar acum actorul i-a făcut o declarație siropoasă iubitei sale. Concurentul de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” vorbește deschis despre sentimentele pe care le are pentru prezentatoarea TV.

Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan și-a impresionat partenera de viață după ce a postat în mediul online o fotografie cu frumoasa brunetă. Imaginea a fost completată de o melodie renumită de-a lui Connect-R și Nane, intitulată sugestiv „Drogul meu interzis”.

ADVERTISEMENT

Piesa din fundal a transmis imediat ideea că Viviana Sposub este precum o dependență pentru actor. Cei doi nu pot trăi unul fără celălalt, concurenta de la Pro TV uimind pe toată lumea cu reacția sa. Tânăra este îndrăgostită până peste urechi și iubește ca-n adolescență.

George Burcea, declarație siropoasă pentru iubita sa, Viviana Sposub

Filme de dragoste? Facem noi destulă și nu mai e nevoie”, a declarat Viviana Sposub în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” când a fost întrebată dacă perioada aceasta se uită și la seriale sau filme romantice, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună după ce au fost confirmați pozitiv la testul cu noul tip de coronavirus. George Burcea și-a făcut bagajele și a venit în casa iubitei sale pentru a nu-l infecta și pe nașul fetiței sale Clara, cu care locuiește de când a plecat din vila Andreei Bălan.

„Mi-e teamă pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă.

ADVERTISEMENT

Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mamă tânără”, a mai completat Viviana Sposub în emisiunea de la Pro TV.

Actorul urmează să divorțeze de jumătatea trupei Andre după ce în luna martie au anunțat că nu mai formează un cuplu. Ambii și-au refăcut viața sentimentală, chiar dacă nu se așteptau să se întâmple acest lucru prea curând.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are o relație de câteva luni bune cu Tiberiu Argint, fratele celebrei prezentatoare de la TVR, Sonia Argint. Amorezii petrec foarte mult timp împreună, în prezent fiind plecați într-o vacanță peste hotare, în Portugalia.

ADVERTISEMENT