Life

George Burcea, declarații noi despre mariajul cu Andreea Bălan: ”Nu simte nimic”

07.10.2020 | 10:42
George Burcea declaratii noi despre mariajul cu Andreea Balan Nu simte nimic
ADVERTISEMENT

George Burcea (32 de ani) a vorbit din nou despre relația amoroasă pe care a avut-o timp de cinci ani cu artista Andreea Bălan (36 de ani), concurentul de la Ferma subliniind faptul că blondina l-a umilit de fiecare dată când a avut ocazia.

Actorul a făcut dezvăluiri uimitoare despre fosta sa soție, în contextul în care se află la cuțite cu Andreea Antonescu, cântăreața intrată recent în show-ul de la Pro TV. Fostul partener de viață al Andreei Bălan a mărturisit că nu-i dorește rău brunetei, însă nu o vrea în emisiune.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, George Burcea a declarat că eliminarea Andreei Antonescu de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” nu o afectează pe fosta sa soție, chiar dacă cele două sunt foarte bune prietene și cântă pe aceeași scenă de mai bine de 20 de ani.

George Burcea, informații despre căsnicia cu artista Andreea Bălan

Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu? Dacă vreau să-i fac rău soției mele, îi fac ei… nu-i fac Andreei Antonescu, că Andreea nu simte nimic.

ADVERTISEMENT

Sincer, dacă aș avea imunitatea aia, nu ți-aș da-o ție, crede-mă”, i-a spus verde în față George Burcea colegei sale de show, Andreea Antonescu, relatează cancan.ro.

Mihaela Rădulescu a intervenit în scandalul pornit între George Burcea și Andreea Antonescu și a încercat să calmeze spiritele. Vedeta i-a spus actorului să nu amestece lucrurile pentru că emisiunea nu are niciun fel de legătură cu divorțul.

ADVERTISEMENT

„Nu are nicio legătură ce aveți voi acasă, cu situația de aici. Ai fost căsătorit doar cu jumătate din Andre, nu? Ele două sunt prietene foarte bune, au cântat o viață”, a fost de părere Mihaela Rădulescu, mai arată sursa menționată.

Cu toate acestea George Burcea a continuat să vorbească despre căsnicia cu Andreea Bălan, precizând că frumoasa blondină i-a spus în repetate rânduri că nu va strânge nici în 20 de ani banii pe care îi câștigă ea din concerte și de la „Te cunosc de undeva!”.

ADVERTISEMENT

Da, doar că ele două formează un întreg. Din orgoliu, aș da imunitatea altei persoane. Eu cu tine nu am venit să mă cert, Andreea. Ai crezut că eu te-am atacat și ai vrut tu să mă ataci pe mine…

Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu, în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei”, a completat concurentul de la Ferma.

ADVERTISEMENT