Life

George Burcea, despre momentele intime de la Ferma Vedetelor. Ce se întâmplă, de fapt, între el și Viviana Sposub

15.09.2020 | 13:07
George Burcea despre momentele intime de la Ferma Vedetelor Ce se intampla de fapt intre el si Viviana Sposub
ADVERTISEMENT

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a vorbit liber despre momentele intime ce au avut loc recent la Ferma Vedetelor.

Actorul a acordat un interviu în care a mărturisit și de ce s-a înscris în competiția de pe PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cunoscut în ultimele luni mai ales pentru scandalul divorțului și relația cu solista de muzică pop, el și-a dorit un nou început din punct de vedere profesional.

George Burcea, despre momentele de apropiere cu Viviana Sposub. Ce s-a întâmplat, de fapt, la Ferma Vedetelor

Cum lunile de pandemie l-au afectat serios la nivel financiar, George Burcea a acceptat bucuros propunerea celor de la PRO TV. Apariția din noul sezon al Ferma Vedetelor a a fost unul pe placul publicului român.

ADVERTISEMENT

De aceea, mulți au fost cu adevărat surprinși când au văzut că între el și Viviana Sposub, de la Vorbește Lumea, s-a creat o legătură atât de apropiată, într-un timp relativ scurt. Într-un interviu acordat de curând, actorul de 32 de ani a mărturisit cum s-a întâmplat să ajungă în rândul concurenților.

“George Burcea este așa cum îl vedeți în Ferma. El așa muncește, așa mănâncă, așa doarme, așa învață lucruri noi, așa iubește oamenii etc. Nu am venit în Ferma pentru a face un rol, ci pentru a acumula lucruri noi pentru viitoarele roluri din teatru și film.”, a spus George Burcea, într-un interviu, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Actorul a mărturisit că nu își căuta marea dragoste de după despărțirea de Andreea Bălan atunci când s-a înscris în competiția care i-ar putea aduce marele premiu. Spusele actorului le-au dat multora de bănuit, fanii considerând că între el și Viviana deja există o relație amoroasă.

“Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere.

ADVERTISEMENT
George Burcea, despre momentele intime de la Ferma Vedetelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Viviana Sposub
George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat în fața camerelor, la Ferma Vedetelor

Sincer, aici e frumusețea, când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.”, a conchis George Burcea.

ADVERTISEMENT