Life

George Burcea, dezamăgit după ce a apărut în serialul momentului de pe Netflix: ”Așa te simți”

George Burcea, decepționat din cauza producției în care a jucat recent, pe Netflix. Ce spune despre rolul din Wednesday.
29.11.2022 | 14:43
George Burcea dezamagit dupa ce a aparut in serialul momentului de pe Netflix Asa te simti
George Burcea, decepționat din cauza producției în care a jucat recent. Se spune despre rolul din Wednesday. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul soț al cântăreței Andreea Bălan este dezamăgit după ce a apărut în serialul momentului de pe Netflix. Actorul a dezvăluit cum se simte după ce primul sezon al comediei horror a început să se difuzeze.

George Burcea, decepționat din cauza producției în care a jucat recent. Ce spune despre rolul din Wednesday

George Burcea interpretează rolul lui Lurch în Wednesday, serialul care face furori pe platforma de streaming Netflix. Din păcate, artistul nu este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile pentru el.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Ferma se aștepta să apară în mai multe cadre, lucru pe care l-au observat și fanii. Cu umorul caracteristic, vedeta a ironizat situația prin intermediul unui videoclip haios distribuit pe social media.

„Așa te simți când Tim Burton îți dă doar o mică din spectacol”, este reacția actorului de pe contul de TikTok.

ADVERTISEMENT

În această filmare de pe rețelele de socializare George Burcea apare în costumul lui Lurch, în timp ce cu lacrimi în ochi este închis într-o celulă.

@georgeburcea88 Poor Lurch #wednesday #addamsfamily #lurch ♬ original sound – George Burcea

George Burcea, mesaje din partea fanilor

„Doamne, cât de frumos sunt! Doamne, sunt superb”, a completat George Burcea într-o altă filmare în care este machiat precum personajul său.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor și iubit al Vivianei Sposub a primit mai multe mesaje din partea fanilor. Foarte multe persoane au comentat pe marginea apariției sale de scurtă durată în serialul regizat de producătorul american Tim Burton.

„Ai vorbit mai mult în video-ul ăsta decât ai apărut în serial”, este unul dintre comentariile primite de actor. „Scuze, am clipit și nu te-am văzut în serial”, este un alt mesaj de-al fanilor.

ADVERTISEMENT

„Nici ție nu îți vine să crezi”, „Am văzut filmul, dar pe el nici nu l-am văzut” sau „Trist e că am terminat serialul acum 3 zile și am aflat ieri cine e șoferul din serial”, sunt alte comentarii primite de George Burcea.

ADVERTISEMENT