Life

George Burcea, dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan. Prin ce a trecut actorul: „A fost foarte greu”

George Burcea a făcut dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan, care nu a fost deloc un moment ușor pentru el.
28.10.2021 | 10:40
George Burcea dezvaluiri despre divortul de Andreea Balan Prin ce a trecut actorul A fost foarte greu
ADVERTISEMENT

George Burcea a vorbit despre relația cu Andreea Bălan, la mai bine de un an și jumătate de când s-au despărțit. Cei doi au împreună două fetițe.

Fostul concurent de la Ferma a dezvăluit și de cât timp le poate lua pe fetițe la el acasă. Inițial, fostul cântăreței nu și-a dorit divorțul, așa cum a dezvăluit chiar el în emisiunea prezentată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea au fost împreună timp de cinci ani și s-au căsătorit în septembrie 2019. Din păcate, căsnicia lor a durat aproximativ jumătate de an.

George Burcea, dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan. Prin ce a trecut actorul

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit în primăvara anului 2020. La început, între cei doi au existat multe scandaluri, însă lucrurile par să se fi liniștit.

ADVERTISEMENT

Actorul a vorbit despre relația cu fosta soție, dar și despre divorț, pe care nu și l-a dorit, în primă fază. Acesta nu și-a dorit să vorbească despre lucrurile care au apărut în presă după ce el și Andreea Bălan s-au separat.

De asemenea, George Burcea consideră că este important ca el și fosta soție să aibă o relație bună, de dragul copiilor. De două luni, actorul își poate lua fetițele acasă în weekend, în apartamentul în care locuiește.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. 

Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.

ADVERTISEMENT

Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea în emisiunea „În oglindă”.

„Nu a fost nimeni alături de mine”

George Burcea a mai spus că s-a simțit foarte abandonat după divorț. Acesta spune că nașul său este singura persoană care i-a fost alături.

Actorul își asumă greșelile și nu vrea să dea vina pe problemele sale cu părinții pentru faptele sale.

„Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor.

Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului cel mic, nu a fost nimeni alături de mine.

Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut.

Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a continuat George Burcea.

ADVERTISEMENT