Life
notix pixel id

George Burcea, dezvăluiri exclusive despre Viviana Sposub și Andreea Bălan: ”Este omul pe care mereu l-am visat”

George Burcea a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre viața pe care o are cu Viviana Sposub, dar și despre relația pe care o are cu mama fetițelor sale, Andreea Bălan.
21.10.2021 | 13:40
George Burcea, dezvăluiri exclusive despre Viviana Sposub și Andreea Bălan: ”Este omul pe care mereu l-am visat”
George Burcea, dezvaluiri despre relatia cu Viviana Sposub si cu Andreea Balan Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea, actorul care, acum, îi dă replica celebrei Catherine Zeta-Jones sau lui Luis Guzman, într-un serial produs de Netflix și care este legat de viața Familiei Addams văzută prin ochii mezinei Wednesday, a vorbit pentru FANATIK despre relația pe care o are cu femeile din viața lui, Viviana Sposub și Andreea Bălan.

George Burcea, implicat în proiectele Vivianei Sposub

Chiar dacă este ocupat până peste cap cu noul său proiect, personajul Lurch din serialul produs de Netflix, George Burcea are grijă să se implice și în munca frumoasei sale iubite, Viviana Sposub, dar să fie prezent și în viața fetelor pe care le are cu Andreea Bălan și pe care le alintă cu ”Laptici”.

”În ultimul timp a fost haos în viața mea. Încerc destul de mult să mă implic și în proiectul Vivianei (Bravo ai Stil), de vineri până duminică sunt cu fetițele mele, am muncit foarte mult la lansarea primului meu roman ,Scrisoare către Ceaușescu, umblu pentru producția filmului meu care este scris după acest roman, iar de dormit, nu dorm mai mult de 3-4 ore pe noapte. Acest lucru mă bucură enorm, căci dacă nu am activitate, simt că mă sufoc. Deci mă pun în pat la 2-3 dimineață și mă trezesc la 5, căci la 6 trebuie să fiu pe set, iar de acolo mă întorc seară. Asta dacă nu filmăm în deplasare. A două zi o luăm de la capăt”, spune George Burcea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și, recunoaște el, chiar dacă pare să fie extrem de ocupat, reușește să le rezolve pe toate. ”Atunci când se dorește, se împacă toate foarte bine, chiar dacă asta înseamnă să fii rupt la finalul zilei, dar suntem maturi și le ducem pe toate cu bine. Important este să fim sănătoși. Lapticii mei sunt cei care îmi dau energie bună de fiecare dată când ne vedem”, spune George Burcea.

Cum l-a cucerit Viviana Sposub pe George Burcea?

Viviana Sposub este, cu siguranță, una dintre cele mai atrăgătoare figuri care apar regulat pe micile ecrane din România. Fostă prezentatoare la Pro TV, convertită în concurentă la emisiunea Bravo, ai Stil! de la Kanal D, Viviana Sposub a reușit să capteze atenția bărbaților cu formele perfecte pe care le-a afișat de-a lungul timpului, bruneta fiind, fără îndoială, potrivită și de model pentru reclame la lenjerie intimă.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, susține George Burcea, nu decolteul Vivianei Sposub a fost cel care i-a atras atenția, ci felul ei de a fi, actorul dezvăluind că în spatele unui chip frumos s-ar ascunde ceea ce căuta, de fapt, el.

”Da, Viviana este o femeie superbă, dar nu fizicul a fost cel care m-a făcut să mă apropii de ea, deși repet, este superbă. M-a atras caracterul și căldura ei. Este un om onest, sincer și muncitor cum nu prea vezi la altele de vârsta ei.  N-o vei auzi pe Viviana pomenind brandurile de lux la mașini sau, mai ales, la haine, dar o vei auzi cu cât patos vorbește despre proiectele ei, cu câtă dorința merge la filmări la Bravo, ai Stil sau cum mergea când era prezentatoare Tv.

ADVERTISEMENT

Nu vei auzi branduri de țoale, dar vei auzi pomenind de adevăratele valori și branduri din România din zona de artă și cultură. Și nu numai. Viviań (așa o alintă George Burcea pe Viviana Sposub, n. red.) este omul pe care mereu l-am visat, mereu am știut că există, iar Tătucu a avut grijă să mi-o aducă în cale. N-am făcut în viață mea o echipa mai bună cu vreun partener, așa cum fac de 1 an de zile cu ea”, a spus George Burcea, în exclusivitate pentru FANATIK.

George Burcea încă speră la o relație liniștită cu Andreea Bălan

Căsătorit cu Andreea Bălan după nașterea elei dea-le doua fiice ale lor, George Burcea și artista ajungeau în situația de a se despărți, definitiv, câteva luni mai târziu. Iar despărțirea lor nu a fost deloc una liniștită, iar de-a lungul timpului cei doi și-au aruncat, prin intermediul presei, reproșuri cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

Acum, la aproape doi ani de la despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea, divorțul celor doi încă se mai judecă, iar custodia celor două fetițe este în centrul unor discuții aprige.

Cu toate acestea, pentru FANATIK, George Burcea susține că și-ar dori ca relația cu Andreea Bălan să devină una cât de cât normală. ”Eu am încredere că într-o zi totul va fi foarte bine pentru aceste două fetițe minunate pe care le avem”, susține George Burcea.

ADVERTISEMENT

Cartea Scrisoare către Ceaușescu i-a provocat lacrimi mamei lui George Burcea

Pe lângă viața de actor, George Burcea este activ și în plan literar, el publicând deja prima carte scrisă, una inspirată chiar din viața familiei sale, Scrisoare către Ceaușescu. Și, normal, în centrul cărții este mama lui George Burcea, o femeie abuzată constant de cel care i-a fost soț, tatăl actorului.

George Burcea
George Burcea a scris o carte inspirat de experienta din viata lui si a mamei sale Foto: arhiva personala George Burcea

”Primele persoane care au citit cartea au fost Viviana și nașul Clăriței, actorul Iulian Burciu, apoi a venit rândul mamei. Ea, săraca, a fost emoționată și mândră că după atâta muncă, am reușit să facem această carte care, sperăm, o să fie o sursă de inspirație pentru cât mai multe persoane care o vor citi”, ne-a spus George Burcea care a mai precizat că, în această perioadă, face tot ce poate pentru ca volumul scris să ajungă și scenariul unei producții pe care să o realizeze cât de curând.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri