Life
notix pixel id

George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul este dispus să facă pace cu fosta soție

George Burcea a făcut noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul este dispus să facă pace cu fosta parteneră de viață, la aproape doi ani de când s-au separat.
14.01.2022 | 20:07
George Burcea, noi declarații despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul este dispus să facă pace cu fosta soție
George Burcea este dispus să facă pace cu Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea a declarat, în cadrul unei emisiuni, că vrea să facă pace cu Andreea Bălan. Cei doi s-au despărțit cu scandal în urmă cu aproximativ doi ani.

Actorul a spus că întotdeauna își găsește timp pentru a sta alături de fiicele sale, Ella și Clara.

Încă mai sunt probleme de rezolvat între fostul concurent de la Ferma și Andreea Bălan. Actorul are încredere că totul va fi bine, până la urmă.

ADVERTISEMENT

George Burcea este dispus să facă pace cu Andreea Bălan

George Burcea a spus că încearcă să petreacă cât de mult timp poate alături de fiicele lui și ale Andreei Bălan. Deși el și fosta soție mai au de rezolvat niște probleme legate de divorț, acesta este optimist de cum va fi situația dintre ei pe viitor.

“Indiferent de cât de ocupat e programul meu sau programul lui mami, dacă se dorește se găsește timp să se petreacă timp cu copiii.

ADVERTISEMENT

Eu încerc să petrec timp cât de mult pot. Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi ca mamă și tată, am încredere că le vom rezolva.”, a declarat George Burcea la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Actorul își dorește să aibă o relație bună cu Andreea Bălan, chiar dacă nu mai formează un cuplu. George Burcea nu ar refuza să petreacă timp alături de fetițe dacă și cântăreața va fi de față.

ADVERTISEMENT

Procesul de divorț al celor doi încă nu s-a finalizat. Inițial, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu scandal, dar au încercat să rămână în relații bune, de dragul fetelor.

“Vreau să încercăm noi ca părinți, mami și tati, să facem tot ce ne stă în puțină să fie fetele bine, adică să ne petrecem timp, dacă am zile libere să le petrec cu ele, dacă are zile libere să le petreacă cu ele sau împreună, de ce nu.”, a adăugat fostul Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă îl deranjează părerile din spațiul public despre el, George Burcea a recunoscut că da. Actorul încearcă să nu se lase afectat și să se abțină de la comentarii.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului 2019. Cei doi au avut cununia religioasă și botezul Clarei Maria în cadrul aceluiași eveniment.

ADVERTISEMENT

Din păcate, căsnicia s-a destrămat după mai bine de jumătate de an. La începutul anului 2020, cei doi au anunțat că urmează să divorțeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri