Life

George Burcea e dator vândut! Cât îl costă despărțirea de Andreea Bălan

11.05.2021 | 15:15
George Burcea e dator vandut Cat il costa despartirea de Andreea Balan
Andreea Balan si George Burcea inca se judeca in procesul de divort Sursa foto_Instagram Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea apare să fie unul care îl va costa destul de mult pe actor, cel puțin când vine vorba de pensia alimentară datorată fetițelor sale. 

Mai exact, FANATIK a aflat că despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea are niște costuri serioase pentru actor, măcar prin prisma faptului că va avea de plătit o pensie alimentară destul de mare, lunar, celor două fete pe care le au împreună.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la sfârșitul anului 2019, începutul anului 2020, iar divorțul lor este, încă, în mijlocul procesului, cei doi urmând să fie separați, legal, cel mai devreme la sfârșitul acestui an.

Cu toate acestea, chiar dacă cei doi încă se judecă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună, George Burcea va fi nevoit, în momentul pronunțării divorțului să scoată din buzunar o sumă serioasă de bani.

ADVERTISEMENT

George Burcea va trebui să plătească pensie alimentară

Mai exact, chiar dacă va obține custodie comună cu Andreea Bălan, George Burcea va trebui să plătească și din urmă pensia alimentară datorată celor două fetițe pe care le are alături de artistă.

Conform codului civil, pensia alimentară – redenumită obligație de întreținere – se poate acorda în natură (prin asigurarea celor necesare traiului) și a cheltuielilor pentru educarea, învățătura și pregătirea profesională, iar cuantumul acesteia este, în cazul a doi copii, o treime din veniturile nete ale părintelui.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă George Burcea a avut, ca mai toți actorii independenți, o perioadă dificilă, cuantumul minim al pensiei alimentare pe care va fi nevoit să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar, socotind că veniturile sale mensuale se ridică la doar 2.700 de lei.

George Burcea va scoate o sumă frumușică din buzunar

Iar dacă pensia alimentară va fi stabilită de judecători la 900 de lei, lunar, având în vedere că legea prevede, explicit, că obligația de întreținere trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, adică de la depunerea actelor de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan, actorul va avea de plătit o sumă impresionantă.

ADVERTISEMENT

Iar cum divorțul dintre ei pare să se anunțe a se finaliza abia la doi ani de la depunerea actelor, George Burcea s-ar putea vedea în situația de a avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei către fiicele sale, cele două fiind sub tutela cântăreței Andreea Bălan.

Andreea Balan
Andreea Balan va incasa, in numele fiicelor ei, o suma impresionanta ca pensie alimentara de la George Burcea Sursa foto: Instagram

”Andreea Bălan îi va cere banii până la ultimul leuț, mai ales că George a făcut câteva greșeli față de ea și a terfelit-o în presă. Și nu îl văd să nu plătească, mai ales că Andreea nu s-ar teme să ceară executarea silită sau să îl dea, din nou, în judecată”, a spus, pentru FANATIK, o sursă apropiată de cântăreață.

Iar dacă George Burcea va refuza totuși să plătească obligațiile care îi revin în urma divorțului de Andreea Bălan, conform legii, se face pasibil se săvârșirea unei infracțiuni, iar acest lucru se pedepsește cu amenda sau închisoarea de la șase luni la trei ani.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț ”la secret”

Andreea Bălan și George Burcea au avut, deja, câteva înfățișări în fața judecătorilor în procesul de divorț pe care îl au, cei doi având divergențe cu privire la custodia celor două fiice ale lor, artista dorindu-și una exclusivă, iar actorul una comună.

Până la emiterea unui verdict însă, Andreea Bălan a cerut ca procesul dintre ea și George Burcea să se desfășoare în spatele ușilor închise, divorțul lor fiind ”la secret”, cu atât mai mult cu cât, probabil, în fața judecătorilor sunt aduse ca probe tot felul de lucruri și dovezi care, cu siguranță, nu sunt tocmai bune pentru imaginea celor doi.

De altfel, anul trecut, pe când erau deja separați, George Burcea a fost surprins de polițiști conducând sub influența substanțelor interzise chiar în momentul în care a plecat de la Andreea Bălan de acasă.

ADVERTISEMENT