Life

George Burcea, eliminat de la Ferma. Care a fost motivul pentru care a plecat acasă

24.09.2020 | 07:33
George Burcea eliminat de la Ferma Care a fost motivul pentru care a plecat acasa
ADVERTISEMENT

George Burcea a fost eliminat din show-ul „Ferma. Orășeni vs Săteni” după ce s-a accidentat extrem de serios. Actorul a plecat în glorie de la Pro TV, producătorii luând decizia de a-l scoate afară pentru că nu mai putea face față provocărilor.

Artistul a demonstrat încă de la prima ediție că este pus pe fapte mari și se gândește chiar să ajungă în marea finală și de ce nu, chiar să câștige marele premiu pus în joc.

ADVERTISEMENT

Din păcate, planurile sale au fost date peste cap mult prea repede deoarece s-a lovit. Momentan nu se știe dacă George Burcea a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă un lucru este cert, nu a mai putut continua probele din emisiunea de la Pro TV.

George Burcea a ieșit din Ferma. De ce a plecat acasă fostul soț al Andreei Bălan

Se pare că fostul partener de viață al Andreei Bălan este urmărit de ghinion pe toate planurile și oricât ar încerca să-și etaleze calitățile competiționale într-un final eșuează. Așa se face că George Burcea este nevoit acum să stea pe bară, neavând niciun alt proiect.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre actor și Andreea Bălan a ajuns inclusiv pe platourile de filmare de la Ferma, unde George Burcea a făcut mai multe declarații uimitoare despre fosta sa parteneră de viață care își dorește cu disperare să obțină custodia deplină a fiicelor lor.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la «Fermă» să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV.

ADVERTISEMENT

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă.

Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo.

ADVERTISEMENT

Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?»  După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac!

Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e huc-ul, îmi iau oamenii înapoi». Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a declarat George Burcea la Ferma, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT