Life

George Burcea face bani frumoși, după divorțul de Andreea Bălan, dar a uitat de pensia alimentară! Cât a câștigat în 2020

George Burcea, viitorul fost soț al celebrei Andreea Bălan, pare să fi avut în anul 2020 un an financiar cât se poate de bun, în ciuda pandemiei și a problemelor pe care aceasta le-a provocat actorilor independenți.
02.09.2021 | 16:17
George Burcea face bani frumosi dupa divortul de Andreea Balan dar a uitat de pensia alimentara Cat a castigat in 2020
George Burcea, profit colosal in 2020, anul despartiriid e Andreea Balan si cel in care si-a gasit o noua iubita, pe Viviana Sposub Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Burcea pare să o ducă din ce în ce mai bine după despărțirea de Andreea Bălan. Nu neapărat în plan sentimental, George reușind să o convingă totuși pe Viviana Sposub să se întoarcă în brațele lui, ci în plan financiar.

George Burcea, profit în 2020 cu 427% mai mare decât în 2019

George Burcea, prin firma lui Goldstone Films SRL și care desfășoară activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, a reușit, într-un an în care pandemia a făcut ravagii în buzunarele artiștilor, să obțină un profit colosal.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform bilanțului pentru anul 2020 depus, conform legii, și consultat de FANATIK, firma lui George Burcea a avut un profit impresionant în comparație cu anul 2019, un an care nu a fost marcat de restricțiile impuse de pandemie.

Mai exact, în cifre proporționale, firma lui George Burcea a avut un profit cu 427% mai mare în 2020 decât anul anterior, conform raportărilor depuse la ANAF.

ADVERTISEMENT

George Burcea, profit mare, pensii alimentare deloc

În ciuda faptului că a avut un profit apreciabil în 2020, George Burcea, despărțit de Andreea Bălan, nu a plătit, până acum, pensie alimentară pentru fetițele pe care le au împreună.

E adevărat, la această oră, încă, procesul de divorț dintre actor și celebra cântăreață este în desfășurare, la secret, cei doi viitori foști soți luptând, amândoi, pentru custodia fetițelor, cuantumul pensiei alimentară nefiind stabilit, clar, de judecători.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, raportările ANAF depuse de firma lui George Burcea indică un profit net de 73.907 de lei, la o cifră de afaceri de 129.633 lei, afacerea actorului raportând, totodată, și un angajat, cel mai probabil chiar el.

Având în vedere însă că profitul net poate fi, conform legii, transformat în dividente și retras, George Burcea și-a asigurat, concret, un venit lunar de peste 6.000 de lei, bani la care se adaugă, evident, salariul pe care îl are, precum și diverse alte colaborări pentru care poate fi plătit ca actor independent, pe drepturi de autor, plătind impozite în consecință.

ADVERTISEMENT

George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri la volan

Despărțit cu mare scandal de soția lui, Andreea Bălan, George Burcea a trecut prin momente cât se poate de dificile după ce a fost prins de poliție, plecând din casa artistei, după ce ar fi consumat droguri și ar fi urcat la volan.

De altfel, conform portalului instanțelor din România, George Burcea a fost trimis în judecată, ca inculpat, pe 30 iunie 2021, pentru infracțiunea comisă.

”În baza art. 346 alin. (1) Cod procedură penală, constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. XXXX/P/2020 din 26.04.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul Burcea George-Valentin, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. de art. 336 alin. (2) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Burcea George-Valentin”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul instanțelor.

George Burcea, relații dificile cu femeile din viața lui

Cu un divorț care durează, deja, de mai bine de un an, George Burcea și Andreea Bălan se judecă, la secret, pe tema custodiei fetițelor pe care le au împreună și, normal, pe tema pensiei alimentare pe care actorul va fi nevoit să o plătească copiilor.

Pensie alimentară care, trebuie precizat, va trebui să o plătească din momentul părăsirii domiciliului pe care îl avea și care se va ridica la un minimum de 900 de lei lunar, total de plată – în cazul în care procesul de divorț se va finaliza anul acesta – urmând să fie în jurul a 20.000 de lei.

Despărțit de Andreea Bălan și ajuns la Ferma, George Burcea a cunoscut-o pe fosta prezentatoare de la Pro TV, Viviana Sposub, cei doi amorezându-se unul de celălalt.

Doar că, pare-se, în cazul lor, laptele și mierea din relație nu au mai curs după un an, Viviana Sposub și George Burcea petrecând o perioadă despărțiți. E adevărat, acum, pare-se, s-au împăcat, cei doi, alături de alți amici de-ai lor, fiind într-o mică vacanță în Bulgaria.

ADVERTISEMENT