Life

George Burcea, gestul care te va emoționa până la lacrimi. Ce a putut să facă fostul soț al Andreei Bălan

31.07.2020 | 16:48
George Burcea gestul care te va emotiona pana la lacrimi Ce a putut sa faca fostul sot al Andreei Balan
ADVERTISEMENT

George Burcea le dă peste nas tuturor celor care continuă să-l critice în mediul online pentru despărțirea de Andreea Bălan și le demonstrează încă o dată (dacă mai era nevoie) că are un suflet nobil. Îndrăgitul actor a decis să se alăture echipei Salvați Copiii, cel mai cunoscut ONG preocupat de soarta micuților aflați la nevoie.

Asta pentru că nu poate sta departe văzând cum sute de copii din țara noastră se confruntă cu neajunsurile pe care a fost la rândul său se le îndure încă de la o vârstă fragedă. Chiar dacă simpla rememorare a acelor vremuri îl afectează enorm, fostul soț al juratei „Te cunosc de Undeva” a găsit puterea să descrie întreg calvarul prin care a trecut din pricina tatălui abuziv și, mai presus de toate, a lipsei hranei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în plan profesional a cunoscut succesul, nu va putea uita niciodată momentele în care era nevoit să caute prin gunoaie după mâncare. Într-o astfel de situație sunt sute, poate chiar mii de copii care provin din familii dezorgonizate.

George Burcea are un suflet mare. Fostul soț al Andreei Bălan sare în ajutorul copiilor sărmani

Începând de astăzi voi fi parte din echipa @salvațicopiii_iași , iar împreună ne dorim sa-i ajutăm pe cei 120 de copii care frecventează zilnic centrul pentru a lua o masa caldă sau a participa la diferite activități extrașcolare.

ADVERTISEMENT

Din fericire eu știu cum este să nu ai ce mânca ( sau să mănânci din gunoi), să nu ai unde dormi sau să provii dintr-o familie dezorganizată care nu poate să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine. Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu ?❤️

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea) pe

Tot din fericire eu am depășit acele momente, iar astăzi îmi doresc să fiu lângă voi, așa cum mulți au fost lângă mine în acea perioadă. Vă mulțumesc din inimă că m-ați ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”, a scris George Burcea pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Pus la zid de fani după despărțirea de Andreea Bălan

Chiar dacă gestul său i-a emoționat pe mulți dintre fani, nu toți au reușit să îl ierte pentru despărțirea de Andreea Bălan și continuă să lanseze acuzații dure. Unii chiar „răsucesc cuțitul în rană” și îi amintesc că frumoasa artistă și-a regăsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele unei cunoscute prezentatoare TV.

Ești un drogat și needucat la răspunsurile care le dai! Nu așa se vorbește, nu mă miră că a renunțat Andreea la tine, e o femeie prea finuță să stea cu un așa arogant și needucat”, l-a apostrofat o internaută, însă nici actorul nu s-a lăsat mai prejos.

ADVERTISEMENT

Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe…. asta dacă înveți ;)))”, a reacționat George Burcea, sesizând imediat mica „scăpare” a celei care a scris acel mesaj dur.

ADVERTISEMENT